Contracts officer/Medewerker Contracten (0.8 fte)

Contracts officer/Medewerker Contracten (0.8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 10 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij werken in een enthousiast team van professionals? Heb jij affiniteit met contracten en wetenschappelijk onderzoek? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Functieomschrijving

De Research Support Offices (RSO’s) van de Universiteit Utrecht ondersteunen onderzoekers bij het verwerven van subsidies. Voor het gecombineerde RSO van de faculteiten Geesteswetenschappen (GW) en Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) zoeken we een enthousiaste contracts officer. Als contracts officer adviseer je onderzoekers – evenals de bedrijfsvoering van de faculteiten - over contracten, je stelt contracten op en beoordeelt ze. Hierbij werk je nauw samen met de andere RSO-teamleden (collega contracts officer en grant officers).

Je wordt deel van een professioneel en dynamisch team. Ook bij dit team streven we naar diversiteit wat betreft achtergrond, vaardigheden en opvattingen. In het kader van loopbaanontwikkeling zijn er mogelijkheden voor het uitvoeren van (faculteit overstijgende) projecten.

Werkzaamheden:
  • Het opstellen van en adviseren over onderzoekcontracten, consortiumovereenkomsten en andere overeenkomsten op het gebied van onderzoek.
  • Het beoordelen en uitonderhandelen van contracten, het identificeren van problematische juridische kwesties en het uitlichten van risico's.
  • Het zelfstandig coördineren van alle stadia van het contractproces en het uitvoeren van de administratieve en organisatorische taken die hierbij komen kijken.
  • Het ondersteunen en adviseren van onderzoekers, RSO-collega’s en de bedrijfsvoering bij alle aspecten van contractuele overeenkomsten.
  • Het bewaken van de voortgang van contracten, van start tot afronding, en het helpen ontwikkelen van templates en procedures om een efficiënt contractproces binnen het RSO te faciliteren. 

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten is een vereiste, bij voorkeur in een onderzoeks- of onderwijsomgeving.
  • Je bent in staat om risicoanalyses van contracten te maken en verschillende belangen (universiteit, faculteit, onderzoeker) tegen elkaar af te wegen.
  • Je hebt bewezen ervaring met het geven van kort en bondig advies, bij voorkeur in een academische context.
  • Je bent initiatiefrijk, zorgvuldig en in staat om oplossingsgericht en praktisch mee te denken met onderzoekers.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken.
  • Je wil jezelf graag ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen. Je bent geïnteresseerd in het RSO-werk in de breedte. Kennis van privacy en/of intellectueel eigendom is een pre.
  • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel het Nederlands als Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0.8 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.974,- en maximaal € 5.439,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 1.100 medewerkers en 7.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

De bedrijfsvoering van de faculteit Geesteswetenschappen is georganiseerd in meerdere afdelingen. Onderzoeksondersteuning is één van deze afdelingen en bestaat uit drie teams: het team research support, het team projectondersteuning en het team onderzoekcoördinatie. De medewerkers van de teams verzorgen voor onderzoekers en projectleiders de ondersteuning van projectaanvragen en van lopende projecten. Verder hebben zij coördinerende taken op het gebied van onderzoek en postacademisch onderwijs binnen onderzoeksinstituten, landelijke onderzoekscholen en expertisecentra.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Taal en cultuur
  • max. 32 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • 1206286

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Trans 10, 3512 JK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you