Administrateur

Administrateur

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 30 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een administratief talent dat snel diens weg weet te vinden binnen een organisatie? Als je er daarnaast ook nog van houdt om je zaakjes goed op orde te hebben en blij wordt van cijfers, ben jij wellicht degene die ons komt ondersteunen als administrateur!

Functieomschrijving

Ben jij een administratief talent dat snel diens weg weet te vinden binnen een organisatie? Als je er daarnaast ook nog van houdt om je zaakjes goed op orde te hebben en blij wordt van cijfers, ben jij wellicht degene die ons komt ondersteunen als administrateur!

Wie zoeken wij?

Op het NWO-I bureau (locatie Utrecht) heeft het team van bedrijfsadministrateurs behoefte aan versterking voor 4 tot 5 dagen per week. Als administrateur werk je voor het bureau NWO-I en voor DIFFER, Dutch Institute for Fundamental Energy Research, één van de negen nationale wetenschapsinstituten waar NWO-I uit bestaat. We zijn op zoek naar iemand met enige ervaring zodat je de werkzaamheden snel oppakt en operationeel inzetbaar bent binnen het team. Het team bestaat uit 9 administrateurs. Door uitbreiding van werkzaamheden op de afdeling en daarnaast tijdelijk verminderde beschikbaarheid van één van de collega’s zijn wij opzoek naar versterking.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van NWO-I bureau en enkele instituten. Je zult snel inzetbaar zijn en doet op die manier praktijkervaring op in een complexe, maar prettige en informele organisatie. Ook leer je het financieel administratief systeem gebruiken, Unit4 ERP. Het grootste deel van je zal je besteden aan het boeken van inkoopfacturen en memo’s.

Kort samengevat, zijn dit de werkzaamheden:

·      coderen en boeken van inkoopfacturen

·      aanmaken van inkooporders

·      aanmaken van verkoopfacturen

·      opstellen en boeken van memoboekingen

·      afletteren van tussenrekeningen

·      maken van specificaties en analyseren van tussenrekeningen

Specificaties

NWO-I

Functie-eisen

·      Een afgeronde opleiding bedrijfsadministratie op MBO-niveau, of;

·      je rondt zo’n opleiding binnenkort af, of;

·      je wilt (opnieuw) gekwalificeerd raken door training on the job en gerichte cursussen. Bijvoorbeeld als je administratieve kennis een tijd niet is gebruikt of als je met je MEAO-opleiding BA na enkele jaren bent gestopt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

·         Een jaarcontract voor 32 tot 40 uur per week, met uitzicht op verlenging.

·         Een bruto fulltime maandsalaris van maximaal € 3.088 (afhankelijk van je ervaring), conform schaal 6 CAO-Onderzoekinstellingen), te vermeerderen met een vakantie-uitkering en eindejaarsuitkering.

·         Onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier te raadplegen.

·         De standplaats is Utrecht en periodiek Eindhoven, de locatie van instituut DIFFER. Deels kan er vanuit huis gewerkt worden.

Werkgever

Stichting NWO-I

NWO-I, de institutenorganisatie van NWO, is een zelfstandige stichting behorende bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). NWO financiert wetenschappelijk onderzoek. NWO-I bestaat uit negen nationale onderzoeksinstituten: AMOLF, ARCNL, ASTRON, CWI, DIFFER, Nikhef, NIOZ, NSCR en SRON en een ondersteunend Bureau. De NWO-instituten vervullen nationale en internationale rollen. NWO-instituten zijn nationaal expertisecentrum; kraamkamer voor wetenschappelijke vernieuwing; kweekvijver voor talent; verbinder in nationaal en internationaal onderzoek; of ontwikkelaar, beheerder en enabler van grote infrastructuur of grote datasets. Het onderzoek aan de NWO-instituten is gedreven door nieuwsgierigheid en maatschappelijke uitdagingen. Wetenschappelijke en maatschappelijke vragen die van nationaal strategisch belang zijn, vereisen onderzoek met langjarig commitment en bundeling van multidisciplinaire expertise en faciliteiten. Door dat onderzoek grensverleggend, integer en excellent uit te voeren, toegankelijk te maken en uit te dragen, realiseren NWO-instituten kennis en oplossingen met wetenschappelijke en maatschappelijke impact. Het NWO-Bureau ondersteunt het bestuur en de NWO-instituten.

Specificaties

  • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2485—€3088 per maand
  • MBO

Locatie

Winthontlaan 1, 3526 KV, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you