Beveiliger

Beveiliger

Geplaatst Deadline Locatie
6 mrt 3 apr Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als beveiliger van de UT werk je samen met je collega's en is geen dienst hetzelfde

Overdag ben je vooral druk met het afhandelen van vragen via de telefoon, mail of aan de balie, ondersteuning van de bedrijfshulp verlening zoals schakelen in de brandmeldcentrales of begeleiding van hulpdiensten. Verder ben je bezig met de uitgifte van medewerkerspassen en sleutels, het doorgeven van storingsmeldingen in de gebouwen via Planon en contact onderhouden met de onderhoudt monteurs over werkzaamheden die verricht worden in de gebouwen.

In de avond en de nacht ga je op sluitrondes van de gebouwen en neem je de BHV taken over als er geen BHV'ers meer in de gebouwen zijn.

De vele evenementen op de Campus worden via de beveiliging in de gaten gehouden en ook hier kom jij te hulp wanneer dit nodig is. Bij storingen in de gebouwen schakel jij de juiste monteurs in zodat deze storingen zo snel mogelijk opgelost worden en de bedrijfsvoering gewoon door kan gaan in de ochtend.

In de avond en nacht ben jij ook verantwoordelijk voor de studentenhuisvesting, het openen van deuren voor studenten die zich buiten gesloten hebben, het oplossen van stroomstoringen of het inschakelen van monteurs. Maar ook wanneer er geluidsklachten komen of klachten omtrent het stoken van open vuur van binnen of buiten de Campus ga jij langs bij het evenement of de studentenwoning om de overlast te stoppen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO-3 of MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van het diploma beveiliger 2 of bereid dit diploma te behalen;
  • Je bent in het bezit van een diploma BoCa (basisdiploma centralist) of bereid dit diploma te behalen;
  • Je bent in het bezit van een BHV-diploma of bereid dit diploma te behalen;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je kan prioriteiten stellen en doortastend handelen, hebt goede communicatieve vaardigheden; goede beheersing van de Nederlandse en Engelse (B1) taal in woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring met MS-Office applicaties zoals Word, Excel en Outlook. Kennis van een facilitair managementinformatiesysteem (Planon) is een pré;
  • Je woont binnen 30 km van de UT.

Arbeidsvoorwaarden

  • Parttime functie voor 32 uren per week;
  • Dienstverband voor de periode van een jaar waarbij het contract na dat jaar bij goed functioneren omgezet word in een vast dienstverband;
  • Het basis salaris is tussen € 2.310- en € 2.778,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband zonder toelage voor onregelmatige dienst. De toelage voor onregelmatige dienst komt bovenop dit basissalaris. Dit salaris is conform schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten en afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Daarnaast biedt de Universiteit Twente een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen, vakantiegeld, en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast hebben we een keuzemodel arbeidsvoorwaarden en ontvang je bij een fulltime aanstelling 232 tot 328 verlofuren.

Afdeling

De afdeling Beveiliging is met een dienstverlenende/gastgerichte houding voor 24 uren per dag, 7 dagen per week verantwoordelijk voor de veiligheid op de campus.

De afdeling heeft als doel het voorkomen en signaleren van incidenten en onveilige situaties. De afdeling Beveiliging heeft een sterke focus op preventief handelen, maar zal indien noodzakelijk professioneel en adequaat repressief optreden, waarbij het belang van de klant in beeld gehouden wordt.

De afdeling Beveiliging werkt met een 24 uurs-rooster verdeeld over een dag-, avond- en nachtdienst.

De afdeling Beveiliging is verantwoordelijk voor het bewaken van de in de centrale loge aanwezig apparatuur wat betreft brand, storingen aan apparatuur, liften, inbraak etc.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2310—€2778 per maand
  • MBO
  • 1093

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you