Secretaresse Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Secretaresse Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Geplaatst Deadline Locatie
9 mrt 19 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het team van secretaresses van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zoekt versterking. Het team bestaat uit tien secretaresses, die binnen hun eigen vaksecties een centrale rol spelen.

Als secretaresse bied je secretariële ondersteuning aan de medewerkers van een vaksectie. Je ondersteunt de medewerkers en de onderwijsactiviteiten van deze sectie en regelmatig ook van andere vaksecties.

Je bent het aanspreekpunt voor studenten die vragen hebben aan de vaksectie. Daarnaast behoren ook het verzorgen van het telefoonverkeer, het agendabeheer en de correspondentie tot jouw takenpakket. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en verwerking van tentamens en toetsen. Je doet dit in nauwe samenwerking met collega's van het Bureau Onderwijs en Studentzaken van de faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding tot secretaresse, management- of officeassistent.
  • Je hebt relevante werkervaring als secretaresse.
  • Je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit en ervaring met automatiseringssystemen.
  • Je leert graag nieuwe systemen kennen, vindt het leuk om logistieke processen te ondersteunen en kunt opgedane kennis goed overbrengen op de medewerkers van de vaksectie.
  • Je beschikt over een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bezit een klant- en servicegerichte houding.
  • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig, hebt oog voor detail en bent gericht op het voorkomen van fouten en slordigheden, zowel in eigen als andermans werk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.402 en maximaal € 3.026 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 6).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid heeft veertien wetenschappelijke vaksecties die verantwoordelijk zijn voor de kerntaken van de faculteit, onderwijs en onderzoek. Daarnaast zijn er vijf ondersteunende afdelingen. De secretariaten maken deel uit van het Faculteitsbureau maar werken voor een specifieke vaksectie. Het onderzoek van de vaksecties maakt deel uit van het onderzoekcentrum Staat en Recht (SteR) of het Onderzoekcentrum Onderneming en Recht (OOR).

Vaksectie Rechtssociologie en Migratierecht (0,8)
De vaksectie Rechtssociologie en Migratierecht verzorgt en ontwikkelt Engelstalig en Nederlandstalig onderwijs in vier mastervakken en twee bachelorvakken. De vaksectie bestaat uit vijftien medewerkers.

Vaksectie Sociaal Recht (0,6)
De vaksectie Sociaal Recht verzorgt Nederlandstalig en Engelstalig onderwijs in zeven mastervakken en een bachelorvak. De vaksectie bestaat uit twaalf medewerkers.

Boekopmaak (0,2)
Voor opmaak van boekuitgaves en proefschriften voor het onderzoekcentrum SteR is aanvullend een 0,2 fte vacature beschikbaar die gecombineerd kan worden met een van de vacatures.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Juridisch personeel; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2402—€3026 per maand
  • MBO
  • 1206946

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you