Trainer/Coach | Maastricht Knights basketbal, team heren I | UM Sport

Trainer/Coach | Maastricht Knights basketbal, team heren I | UM Sport

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 20 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Maastricht Knights (MK) is de studenten basketbalvereniging van Maastricht. MK is opgericht op 14 mei 2009 door een groep studenten met een voorliefde voor basketbal. Door de jaren heen is de vereniging gegroeid naar een zeer internationale club met ongeveer 50 leden verdeeld over 2 heren en een damesteam. Deze teams spelen op nationaal en lokaal niveau. De teams trainen twee keer per week en spelen bijna ieder weekend wedstrijden. Maastricht Knights ziet sport en basketbal als belangrijk deel van persoonlijke ontwikkeling.

Voor komend seizoen (2023 – 2024) zoekt UM SPORT een trainer voor MK heren I team. Het niveau van dit team is “Mannen Senioren Landelijk – 2e Divisie D”.

Bij vragen over de studenten sportvereniging specifiek of bij onduidelijkheden kan contact worden opgenomen met Marta Cacopardo, voorzitter van de Maastricht Knights, via president.maastrichtknights@gmail.com of bel +39 366 732 8053 (Engelssprekend).

Praktische informatie:
Startdatum
:
1 september 2023

Werktijden:
3 uur per week. Dag en tijd nog te bepalen. Momenteel trainen beide herenteams op dinsdag en donderdagavond, beiden 1,5 uur per training.

Salaris:
Aanstelling bij UM SPORT conform VSNU (UFO-profiel sportdocent 3 of 4). Een zzp of ondernemer contract behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie:
Universitair Sport Centrum (USC) – Maastricht
P. Debyeplein 15, 6229 HA Maastricht

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Licentie 3 of 4 NBB voor coaches die in Nederland opgeleid zijn. Voor coaches die elders opgeleid zijn kan de NBB bepalen of de licentie toereikend is.
  • Ervaring in het trainen en coachen van basketbal.
  • Je hebt affiniteit met studentensport en de bijbehorende cultuur.
  • Je bent enthousiast, hebt een proactieve werkhouding en bent gemotiveerd.
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent beschikbaar in weekenden om het heren I team te coachen bij zowel thuis-als uitwedstrijden.

Arbeidsvoorwaarden

Jaarcontract voor 1 seizoen; bij goed functioneren kan deze tijdelijke aanstelling worden verlengd.

The werkperiode loopt van 1 september – 1 juli (exclusief feest- en brugdagen). Binnen deze periode werk je 40 weken, 3 uur per week.

Het betreft een functie binnen het UFO-profiel Sportdocent in schaal 7 (sportdocent 4, € 2.471,- en € 3.336,- bruto per maand, op fulltime basis) of schaal 8 (sportdocent 3,
€ 2.818,- en €3.764,- bruto per maand, op fulltime basis) conform CAO van het VSNU (Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Algemene informatie UM SPORT
De afdeling UM SPORT van het Studenten Service Centrum (SSC) van onze Universiteit Maastricht organiseert het sportprogramma voor studenten, medewerkers en alumni van Universiteit Maastricht en voor studenten van Zuyd Hogeschool. Door een gevarieerd sportaanbod (± 60 activiteiten), 31 Studenten Sport Verenigingen (SSV), leuke evenementen en studentvriendelijke prijzen, wordt een gezonde en plezierige sportervaring aangeboden en is er voor ieder wat wils.
Het internationale karakter van de Universiteit Maastricht is ook bij UM SPORT sterk aanwezig, zowel bij haar leden als haar medewerkers. Hoofdzakelijk worden activiteiten in het Engels aangeboden, zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Het UM SPORT team bestaat uit ruim 130 werknemers: sportdocenten, instructeurs, baliemedewerkers en afdelingsteam. Veel van de werknemers zijn of waren student aan de Universiteit Maastricht en delen allen de liefde voor sport en beweging.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • max. 3 uur per week
  • €2471—€3764 per maand
  • AT2023.116 NED

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyeplein 15, 6229 HA, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you