Medewerker Programme Support

Medewerker Programme Support

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 27 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil je deel uitmaken van een team met enthousiaste collega's in een inspirerende omgeving?

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde zoekt voor het Institute of Executive Programmes binnen de Amsterdam Business School (ABS EP) medewerkers voor de ondersteuning van het onderwijsmanagement voor 28 uur per week.

ABS EP biedt toonaangevende programma's aan in MBA, bedrijfskunde, audit, finance en control en is met ruim 2000 studenten de grootste aanbieder van post-initieel beroepsonderwijs voor professionals, managers en leidinggevenden in de regio Amsterdam. Het onderwijs vindt plaats op de Roeterseilandcampus; onze standplaats is de Amsterdam Business School aan de Plantage Muidergracht.

We ondersteunen de programma's met een enthousiast, dynamisch en divers team van ongeveer 45 professionals die nauw samenwerken in kleine teams. De sfeer is informeel en resultaatgericht. We helpen elkaar graag en klaren samen de klus.

Als medewerker programme support werk je nauw samen met de programmamanager van de desbetreffende opleiding. Je bent het eerste aanspreekpunt voor studenten en docenten.

Bij ABS EP staan de student en docent centraal. Onze studenten zijn gemotiveerde professionals die in zichzelf willen investeren of zich voorbereiden op een volgende stap in hun carrière. Onze docenten zijn toonaangevende onderzoekers aan de universiteit. Ook werken we met externe docenten, veelal experts uit het bedrijfsleven.

Onze ambitie is ervoor te zorgen dat onze studenten en docenten optimaal kunnen studeren en doceren omdat alles daaromheen goed geregeld is. Voor studenten omdat ze goed geïnformeerd zijn en voor docenten omdat de randvoorwaarden voor het lesgeven zo geregeld zijn dat zij zich vooral kunnen richten op de inhoud.

Als medewerker programme support werk je nauw samen met de programmamanager en programmadirecteur van de desbetreffende opleiding. Waar nodig word je bijgestaan door één of meer teaching assistants. Gedeeltelijk thuiswerken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen

Je ondersteunt het team met de dagelijkse werkzaamheden zoals het beantwoorden van vragen van studenten en docenten, het voorbereiden van de colleges, het organiseren en onderhouden van de digitale leeromgeving Canvas, het klaarzetten van hybride leeromgevingen, het organiseren van toets momenten, de invoer van cijfers, diplomering, het organiseren van vak evaluaties en andere ondersteunende activiteiten. Daarnaast ben je betrokken bij het organiseren van voorlichtingsavonden, kennissessies, diploma-uitreikingen, bijzondere bijeenkomsten en informele sociale activiteiten voor studenten en docenten.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een HBO diploma.
  • je werkt graag zowel in teamverband als zelfstandig.
  • je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.
  • je werkt pro-actief en nauwkeurig.
  • bij het uitvoeren van meerdere taken/projecten kan jij goed het overzicht bewaren.
  • je vindt het leuk anderen te helpen bij het uitzoeken van complexe vraagstukken.
  • je hebt ervaring met MS Office.
  • ervaring met SIS en Canvas is een pre, maar geen must.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige administratieve functie waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd. Je bent onderdeel van een klein gedreven team, waar je snel betrokken wordt bij verschillende verantwoordelijkheden en iets kan betekenen voor je collega's en de programma's. In deze functie heb je contact met verschillende lagen in het onderwijs, zoals management, docenten en studenten. Hierdoor krijg je veel mee van alle aspecten in het onderwijs en kan je jezelf ontwikkelen tot een kenner op het gebied van Executive Programmes. Ook leer je werken met SIS, UvANose en verschillende andere systemen. Je werkt in het hart van Amsterdam op Roeterseiland.

We bieden een contract voor een jaar, met een proeftijd van twee maanden, met daarna uitzicht op een vast dienstverband.

We bieden een contract voor een jaar, met een proeftijd van twee maanden, met daarna uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en/of ervaring, minimaal €2.818 en maximaal €3.764 bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel medewerker studentzaken 2 salarisschaal 8 van toepassing.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?

Een veelzijdige functie waarbij je onderdeel bent van een enthousiast team in een inspirerende academische en een internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.
  • Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
  • 232 vakantie-uren per jaar (op basis van 38 uur per week) & twee extra vakantiedagen tussen Kerst en de jaarwisseling;
  • pensioenopbouw bij het ABP waar de UvA voor twee derde aan bijdraagt.;
  • de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken en de mogelijkheid om thuis een werkplek in te richten;
  • gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz.
  • een dynamische werkomgeving;
  • een uitdagende rol waarbij je zelfstandig met ambitieuze collega's en studenten werkt;
  • een divers team dat niet kan wachten om met jou samen te werken;
  • een internationale en intelligente werkomgeving waar je geïnspireerd wordt door studenten en wetenschappers.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Over de faculteit/dienst/instituut/afdeling

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 7.000 studenten en werken circa 550 medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op uva.nl/eb.

Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Business School op abs.uva.nl.

Kijk voor meer informatie over de Amsterdam School of Economics op ase.uva.nl.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden?

Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 11327

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you