Senior Programmamanager PRIME

Senior Programmamanager PRIME

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 2 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren projectleider in de zorg die, net als wij, de zorg voor mensen met een chronische aandoening in Nederland beter wil organiseren? Heb jij een duidelijke visie op hoe we de zorg moeten vormgeven als in de komende jaren het aantal mensen met een chronische aandoening (waaronder parkinson) verder zal toenemen terwijl het aantal professionele zorgverleners zal afnemen? Wil jij mede-architect zijn van de zorg van de toekomst? Ben jij degene die zelf grenzen wil verleggen en in staat is om een team van 60 gedreven professionals te inspireren om ook grenzen te verleggen? Dan ben jij wellicht degene die het PRIME Programma (PRo-active and Integrated Management and Empowerment in Parkinson's Disease) de komende drie jaar als programmamanager mag leiden. Kom jij ons team versterken?

Het is onze droom dat iedere persoon met Parkinson de beste zorg en begeleiding krijgt, bij voorkeur dicht bij huis. Met het opzetten van het landelijke ParkinsonNet hebben we daarin al veel bereikt. Maar we zijn er nog zeker niet. Het kan en moet beter. Daar is het grote PRIME programma voor bedoeld, een uniek samenwerkingsverband tussen het Radboudumc Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen, ParkinsonNet, Parkinson Vereniging en de Bristol University in Engeland. Het programma bestaat uit een heel pakket aan zorginnovatie- en onderzoeksprojecten die gericht zijn op het realiseren van regionale integrale zorg voor mensen met parkinson. Met dit bijzondere programma willen wij een bijdrage leveren aan het realiseren van de zorg van de toekomst voor mensen met Parkinson en mensen met andere chronische aandoeningen.

Het PRIME programma is in 2019 gestart en loopt in ieder geval tot 2026. De senior programmamanager is verantwoordelijk voor het beoogde eindresultaat van het programma in 2026. Dit beoogde resultaat is 1) de implementatie van het nieuwe integrale zorgconcept, onder de noemer van 'Zorg voor Parkinson' in de regio Nijmegen en omstreken, 2) de wetenschappelijke evaluatie van de meerwaarde van dit nieuwe zorgconcept, door een vergelijking met andere regio's in Nederland (dit vindt plaats in het nationale PRIME onderzoek); en 3) het realiseren van een duurzame inbedding en borging van dit nieuwe zorgconcept, onder meer door middel van adequate en duurzame bekostiging.

Taken en verantwoordelijkheden
Eindverantwoordelijk voor het realiseren van de programmadoelen van het PRIME programma:
  1. De implementatie van het regionale integrale zorgconcept 'Zorg voor Parkinson' in de regio Nijmegen en omstreken.
  2. De evaluatie van regionale verschillen in kwaliteit van zorg in het nationale PRIME onderzoek.
  3. Het realiseren van een duurzame inbedding en borging van het regionale zorgconcept, onder meer door middel van adequate bekostiging.
Functioneel leidinggeven aan:
  • Zorginnovatieteam.
  • Senior onderzoeksleider.
  • Bedrijfsvoerder.
  • Projectcoördinator.
Eindverantwoordelijk voor:
  • De projectorganisatie.
  • Beheer en besteding projectbudget.
  • Inhoudelijke en financiële verantwoording aan opdrachtgevers en subsidiegevers.
  • Realiseren en onderhouden van samenwerking met interne en externe partners van het programma, waaronder de onderzoeksgroep in Verenigd Koninkrijk (projectboard, programmamanager overleg) en de landelijke adviesraad.
  • Realiseren en onderhouden van draagvlak bij stakeholders binnen en buiten het Radboudumc.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebteen strategische denkwijze, bent analytisch en neemt beslissingen met overtuiging. Daarnaast heb je ervaring in programmamanagement en het leiden van complexe veranderingen binnen zorgorganisaties. Ook heb je kennis van het Nederlandse zorgsysteem en een visie op de toekomst van de zorg. Je hebt ook een visie op integrale regionale zorg en begrijpt de (toekomstige) domeinoverstijgende bekostiging ervan.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.249 en € 6.717 (schaal 12) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het PRIME programma valt onder het Radboudumc Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen. Binnen het Expertisecentrum zetten +/- 150 werknemers zich in voor A) het leveren van topklinische zorg aan mensen met Parkinson en andere bewegingsstoornissen, B) Het doen van innovatief wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en het voorkomen van Parkinson en bewegingsstoornissen, en C) Het verbeteren van de zorg en begeleiding voor mensen met Parkinson en Bewegingsstoornissen (Zorginnovatie). Binnen het expertisecentrum is ook het coördinatiecentrum voor ParkinsonNet gehuisvest. Het PRIME onderzoek- en innovatieprogramma is het grootste programma binnen het Expertisecentrum waarbij medewerkers uit de vier verschillende onderdelen van het Expertisecentrum (Patiëntenzorg, Onderzoek, Zorginnovatie, ParkinsonNet) samenwerken.

Er werken ruim 60 medewerkers voor dit bijzondere programma, die zijn onderverdeeld in een zorginnovatieteam (Zorg voor Parkinson) en een onderzoeksteam (PRIME). Het zorginnovatieteam bestaat uit 7 projectleiders, die samen meerdere regionale zorginnovatieprojecten leiden. De zorginnovatie-experts werken daarbij nauw samen met een communicatieteam, een groot aantal zorgprofessionals en patiënt-adviseurs. Het onderzoeksteam bestaat uit een senior onderzoeksleider die verantwoordelijk is voor de wetenschappelijke kwaliteit van het brede onderzoeksprogramma, 2 postdocs, 7 promovendi, 3 onderzoeksmedewerkers en meerdere stagiaires. De programmamanager wordt ten behoeve van de operationele aansturing van het programmateam ondersteund door een bedrijfsvoerder en een programmacoördinator.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Management
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €5249—€6717 per maand
  • Universitair
  • 180963-P1182618-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you