Technisch beheerder Azure Active Directory

Technisch beheerder Azure Active Directory

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 25 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde ICT-er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en onderwijs en research actief wilt ondersteunen? En, heb je de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie? Dan maken we graag kennis met je!

Of het nu gaat over de volledige digitale infrastructuur van een OK, de IoT in de patiëntkamer, het online lesgeven aan studenten of research hoe AI kan helpen de zorg te verbeteren. Overal speelt ICT een grote rol binnen het Radboudumc. Binnen Informatie Management bouwen en beheren wij ICT-oplossingen voor de zorg, research en het onderwijs.

Als je houdt van innovatie en vernieuwing op het gebied van ICT in de zorg, dan is een academisch ziekenhuis als het Radboudumc wel dé plek om te zijn."

Het team Digitale Werkplek beheert, optimaliseert en vernieuwt de digitale werkomgeving. Binnen het team Digitale Werkplek zijn verschillende subteams ingericht. Het subteam Messaging & Identity beheert en ontwikkelt o.a. (Azure) Active Directory en aanverwante componenten en de Exchange omgeving van Radboudumc.

Als technisch beheerder ben je een belangrijke schakel in het beheer van de (Azure) AD omgeving. Samen met je collega beheerders, architectuur en de overige teamleden neem je het beheer van de omgeving voor je rekening en zorg je voor een optimale inrichting. Als beheerder schakel je gemakkelijk op de diverse niveaus binnen de organisatie. Je zorgt voor een stabiele omgeving, levert functioneel en technische ontwerpen voor de omgevingen waarvoor je verantwoordelijk bent en je denkt vanuit je rol actief mee over verbeteringen.

Je voert jouw beheertaken (Incident-, Problem- en Change processen) uit in lijn met het beleid en de standaarden. Daarnaast bewaak je de afspraken tussen Informatie Management en externe IT-partners van het Radboudumc binnen jouw aandachtsgebied en draai je actief mee in projecten in jouw aandachtsgebied.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Team Messaging & Identity bevat een mooie mix van technisch- en communicatief vaardige beheerders. Samen geven zij binnen de lopende agile transitie vorm aan het team met als kernwoorden/kernwaarden samen (met en voor elkaar), kwaliteit (in proces en techniek) en (onderling en door de afdeling gedragen) vertrouwen.

We vinden het belangrijker dat je past binnen het team dan dat je voldoet aan alle hieronder genoemde checkboxes. Vanuit dat oogpunt zijn we op zoek naar iemand die zich vast bijt in en eigenaarschap neemt over de uitdagingen van alledag. Daarin sta je natuurlijk niet alleen: op zowel technisch, procesmatig als persoonlijk vlak zijn we er om je daarbij te helpen.

Verder heb je/ben je:
  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische HBO-opleiding.
  • Bij voorkeur één of meerdere Microsoft Azure certificeringen (of de persoonlijke motivatie om je op dit vlak te ontwikkelen), zoals:
    • MS Certified Azure Administrator, Developer en/of DevOps Engineer.
    • MS Certified Windows Server Hybrid Administrator (of voorgangers zoals MSCA Windows Server).
  • Kennis van en ervaring met het beheren van een of meerdere van onderstaande systemen:
    • (Azure) Active Directory & ADFS.
    • MFA, Conditional Access en aanverwante integraties.
    • Microsoft365 is een pre.
    • Exchange Server/Online is een pre.
  • Ervaring in het werken in omgevingen met hoge beschikbaarheidseisen.
  • Ervaring in het werken in omgevingen met 5000+ gelijktijdige gebruikers.
  • Bekend met werken volgens ITIL processen, bij voorkeur ITIL gecertificeerd.
  • Uitstekende lees-, spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en de Engelse taal.
Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van de functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.230 en € 5.088 (schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Werken bij Informatie Management: Samen werken aan nog betere ICT in de zorg én aan een betere maatschappij. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is 'hot.' Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega's.

Daarnaast zullen wij 'state of the art' ICT-oplossingen moeten leveren aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3230—€5088 per maand
  • HBO
  • 180983-P1182887-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you