Medewerker Staff Housing

Medewerker Staff Housing

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 2 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het team Staff Housing zoekt twee collega's voor 16-32 uur die gaan helpen bij het plaatsen van internationale staf binnen het contigent woningen. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staat het team open voor jouw input.

De afdeling Staff Housing van de UvA richt zich op het aanbieden van huisvesting aan voornamelijk internationale medewerkers die zich aan de UvA gaan verbinden voor korte of langere tijd. Dit doet Staff Housing in nauwe samenwerking met de faculteiten maar ook met externe partijen als woningcorporaties.

Je zal komen te werken in een klein team met een open en persoonlijke sfeer. De aard van het werk zorgt voor veel afwisseling, mede door de vele verschillende nationaliteiten van de nieuwe medewerkers en zittende huurders waarmee je in contact staat. Als team streven wij naar het efficiënter maken van onze interne administratieve processen en werken toe naar verdere digitalisering.

Staff Housing maakt onderdeel uit van de overkoepelende dienst Studenten Services (StS) van de Universiteit van Amsterdam. Het kantoor is gevestigd op de Roeterseilandcampus vlakbij het Weesperplein.

Wat ga je doen
  • Contact onderhouden met startende internationale medewerkers over hun aanmelding voor huisvesting
  • Verwerken van aangemelde internationale medewerkers in de systemen van Staff Housing en het matchen van een medewerker met een woning.
  • Registreren van nieuwe huurders bij onze partners voor huisvesting
  • Contact onderhouden met zittende huurders
  • Communicatie met faculteiten (intern) en woningcorporaties (extern)

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je haalt voldoening uit het bieden van goede dienstverlening rondom huisvesting;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt affiniteit met internationale doelgroepen;
  • Je werkt gestructureerd, kunt prioriteiten stellen en weet deze kwaliteiten in te zetten om samen met het team te zorgen voor gestroomlijnde werkprocessen;
  • Je bent stressbestendig en in staat om meerdere werkzaamheden tegelijk te kunnen overzien;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Teams en gelieerde applicaties (Excel, PowerBI, PowerAutomate).
  • Je kunt je goed bewegen in een klein team opererend binnen een grootschalige organisatie als de UvA;
  • Je bent bij uitstek een teamspeler maar je bent ook in staat om zelfstandig oplossingen te bedenken;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling in verband met zwangerschapsverlof. Je kan bij voorkeur starten op of rond 30 mei 2023. Je krijgt een contract voor 6 maanden, tot 30 november 2023. De werkzaamheden maken deel uit van het functieprofiel medewerker contractmanagement 4. Inschaling vindt plaats in salarisschaal 7. Het salaris bedraagt minimaal €2.471 tot maximaal €3.336,- bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing. De UvA biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een ruime verlofregeling, een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening.

Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Werkgever

Studenten Services

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Studenten Services geeft invulling en uitvoering aan het studentenbeleid door dienstverlening en ondersteuning aan studiekiezers, studenten en pasafgestudeerden van de UvA. Het doel is de studieloopbaan van studenten zo goed mogelijk te laten verlopen door advisering, begeleiding en informatieverschaffing. StS richt zich op verschillende expertisegebieden en disciplines, zoals voorlichting en studiekeuze, studentbegeleiding en internationalisering.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 16—32 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • HBO+
  • 11340

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you