Twee docenten Psychologie (0,8 fte)

Twee docenten Psychologie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 mrt 26 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een passie voor het organiseren en ondersteunen van het onderwijs en lijkt het het je leuk om daarnaast les te geven aan bachelorstudenten psychologie?

Functieomschrijving

Je komt in dienst bij de opleiding Psychologie, waarbij je ingezet wordt als docent binnen het bacheloronderwijs. Daarnaast word je ingezet in het onderwijsondersteuningsteam bij het organiseren en ondersteunen van het onderwijs. Binnen de functie zul je ongeveer twee dagen onderwijs geven, over het algemeen werkgroepen. De andere twee dagen werk je binnen het onderwijsondersteuningsteam zelfstandig aan eigen taken, zoals het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten, ondersteunen van coördinatoren en praktische ondersteuning bij cursussen. Het werk is niet strikt gescheiden en in de praktijk zal het in de week door elkaar heen lopen. Het is belangrijk dat je goed kan schakelen tussen de verschillende taken.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken twee enthousiaste teamgenoten, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Je brengt mee:

  • Een masterdiploma, bij voorkeur in de richting van psychologie.
  • Je bent ondernemend en kunt goed ideeën vertalen naar een praktische uitvoering.
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen. Zo nemen we regelmatig werkzaamheden van elkaar over en springen we bij waar nodig.
  • Je bent goed in het prioriteren van je taken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 fte) voor de duur van 4 jaar.

Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.960 en maximaal
€ 4.670 (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede verlofregeling, een keuzepakket arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op de pagina werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 7.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines interdisciplinaire sociale wetenschap, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie. De faculteit Sociale Wetenschappen telt ongeveer 1100 medewerkers, die allen hun individuele bijdrage leveren aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoek naar en het vinden van oplossingen voor wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

De faculteit streeft naar diversiteit onder haar medewerkers en studenten en zet zich in om een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor iedereen, zoals te lezen is in het Equality, Diversity and Inclusion beleid van de Universiteit Utrecht.

De faculteit hecht er waarde aan dat haar medewerkers voor nu en in de toekomst breed inzetbaar zijn in de universitaire organisatie ter verdere professionalisering van de ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Om dit te stimuleren krijgt iedere medewerker op enig moment in de loopbaan de tijd en faciliteiten – bijvoorbeeld in de vorm van trainingen - om deel te nemen aan projecten of mee te werken op andere afdelingen. Eigenschappen die de faculteit belangrijk vindt zijn betrokkenheid, kunnen samenwerken en flexibiliteit.

De faculteit Sociale Wetenschappen is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 30—32 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 1207228

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 1, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you