Medewerker Projectbeheer Sociale en Geesteswetenschappen

Medewerker Projectbeheer Sociale en Geesteswetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 10 apr Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zijn op zoek naar een gedreven en breed inzetbare medewerker projectbeheer. Heb je expertise en ervaring op het gebied van project management? En ben je in staat energiek en enthousiast je draai te vinden in een complexe organisatie? Dan zijn wij op...

Functieomschrijving

In deze functie adviseer je bij het opstellen van Calls for Proposals en het beoordelen van de ontvankelijkheid van ingediende onderzoeksaanvragen. Vanaf de honorering beheer je onderzoeksprojecten, waarbij je aanspreekpunt bent voor de subsidieontvangers bij vraagstukken met een niet-standaard en veelzijdig karakter en bij wijzigingsverzoeken (o.a. budgettair, personeel, verlenging). Je monitort start en afsluiting van projecten, toetst aanvraagbegrotingen, stelt subsidietoewijzingen op, beoordeelt tussentijdse en eindrapportages en verzorgt de financiële en inhoudelijke afwikkeling van subsidieprojecten. Je wisselt ervaringen uit en speelt een actieve rol binnen het Projectbeheerteam.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde (HBO-)bachelor in een relevante richting;
  • affiniteit met onderzoek binnen de sociale en geesteswetenschappen;
  • uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels;
  • ervaring met en expertise op het gebied van projectmanagement;
  • strategisch inzicht, analytisch vermogen en cijfermatige vaardigheden;
  • een zelfstandige werkhouding waarbij je goed samenwerkt in een team;
Daarnaast herken je jezelf in de kernwaarden van NWO: betrokken, betrouwbaar, verbindend en grensverleggend.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoeksinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 3166,- en € 4358,- bruto per maand (schaal 9, CAO Onderzoekinstellingen). Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een zeer ruime verlofregeling.

Verder is NWO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, korting op de aanvullende ziektekostenverzekering en ruime opleidingsmogelijkheden. We werken hybride (deels op kantoor en deels thuis), bieden een vergoeding voor het thuiswerken en een NS business kaart voor het reizen met het openbaar vervoer en stellen een laptop en mobiele telefoon van NWO beschikbaar.

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks één miljard euro in onderzoek.

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact -oftewel het succes van NWO - valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Afdeling

Bij het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen (SGW) stimuleren we met ongeveer 250 ambitieuze collega's excellent onderzoek op het terrein van de sociale en geesteswetenschappen. Wat is de invloed van de vergrijzing op ons onderwijs? Wat verklaart de leefbaarheid, bereikbaarheid en vitaliteit van steeds grotere steden? Hoe houden we kunst en cultureel erfgoed voor een breed publiek toegankelijk? En welke rol speelt religie in nationale en internationale conflicten? Voor dit soort onderzoeken zijn verschillende financieringsinstrumenten beschikbaar. SGW is gevestigd in Den Haag, maar door de invoering van hybride werken kun je ook een deel van je tijd vanuit huis werken. We hebben een open en betrokken sfeer, zijn gedreven, enthousiast en gericht op samenwerken.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—38 uur per week
  • €3166—€4358 per maand
  • HBO
  • 4198

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2526HZ, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you