Functioneel Beheerder Corsa/Xential

Functioneel Beheerder Corsa/Xential

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 10 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat er bij de Radboud Universiteit dagelijks soepel gewerkt kan worden met document-gerelateerde applicaties? Vind jij het leuk om een brug te slaan tussen IT en eindgebruiker? Dan is de functie functioneel beheerder Corsa/Xential een mooie uitdaging met veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor een gezonde balans in werk en privé.

Als functioneel beheerder ben je werkzaam binnen het bureau Documentaire Informatievoorziening / Archief (DIV/Archief) en sta je in direct contact met de gebruikers en key-users uit alle lagen van de Radboud Universiteit. Samen met het team zorg je ervoor dat onze medewerkers naar tevredenheid kunnen werken met de aan jouw beheer toebedeelde applicaties. Je vertaalt de behoeften en wensen van de organisatie naar adequate oplossingen en draagt bij aan het verder automatiseren, digitaliseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen, procedures en/of systemen.  
 
Bovendien houd je de key-users op de hoogte van ontwikkelingen en ben jij de verbinder én vertaler tussen de gebruikers en de applicatie. Je maakt gebruikers enthousiast over de mogelijkheden van 'jouw' applicaties en adviseert en traint hen bij het (eerste) gebruik daarvan. Daarnaast schakel je met leveranciers over de (extra) mogelijkheden van de applicaties en werk je samen met je collega's aan incident- en wijzigingsbeheer, implementatie van nieuwe releases en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. 

Houd jij van een uitdaging? Blink jij ook uit in het doorgronden van (nieuwe) processen en systemen en het zoeken naar verbetermogelijkheden, zodat we samen kunnen bouwen aan een moderne administratieve toekomst in het bestuursondersteunende werkveld? Dat komt goed uit, want we zijn op zoek naar een nieuwe medewerker, die processen doorziet en helpt bij het maken van de juiste vertaalslag in het verdergaand digitaal en procesgericht werken binnen de Radboud Universiteit. 

In deze veelzijdige functie stem je voortdurend af met andere applicaties, afdelingen, leveranciers en gebruikers. Dit doe je door middel van een open en proactieve werkhouding. Met als resultaat om de werkprocessen voor de gebruiker te optimaliseren.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding op bijvoorbeeld het gebied van IT, functioneel beheer of bedrijfskunde.
  • Je hebt ervaring als functioneel beheerder en hebt gewerkt met MS Office 365. Ervaring met Corsa, Xential, iBabs of ValidSign is een pre.
  • Je maakt je systemen snel eigen.
  • Je hebt affiniteit met informatieverwerking en documentmanagement en bent alert op privacybescherming en informatiebeveiliging.
  • Je hebt een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling waarmee je de relaties met gebruikers en leveranciers opbouwt en onderhoudt.
  • Je bent communicatief sterk, integer, analytisch, creatief, doortastend en accuraat.
  • Je bent een echte teamspeler, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent een proactieve probleemoplosser.
Wij zoeken een (ervaren) functioneel beheerder met bij voorkeur kennis van de genoemde applicaties. Mocht je een beperkte werkervaring hebben, maar wel grote affiniteit met IT en het functioneel beheerwerk, schroom dan niet om te solliciteren, want het is bij ons ook mogelijk om in de rol van functioneel beheerder te groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.098 en maximaal € 4.257 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je komt te werken bij het bureau DIV/Archief. Het bureau DIV/Archief bestaat uit een divers en dynamisch team van tien collega's. Daarbinnen heb je één directe collega functioneel beheerder. In ons hechte team staan plezier en collegialiteit in het werk voorop. Wij ondersteunen het college van bestuur, medewerkers van faculteiten en ondersteunende diensten bij het documentair informatiemanagement. Ons bureau maakt binnen het Bestuursbureau deel uit van het Bureau Bestuurlijke en Juridische Zaken.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • €3098—€4257 per maand
  • MBO
  • 1207486

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you