Adviseur Zorgverkoop

Adviseur Zorgverkoop

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 25 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om voor Radboudumc een heldere en onderscheidende propositie in het onderhandelproces te vormen? Kun jij jouw gedrevenheid en passie combineren met je zakelijkheid en strategisch denkvermogen? Het beargumenteren van heldere keuzes, met gevoel voor interne en externe verhoudingen, zijn jouw sleutels tot succes. Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Neem jij geen genoegen met gewoon goed je werk doen, maar ga je voor net dat beetje meer? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met je!

Het Radboudumc is een van de meest innovatieve UMC's waarin we met collega's elke dag werken aan de meest persoonsgerichte en innovatieve zorg. Om deze zorg betaald te krijgen maakt het team Zorgverkoop afspraken over de financiering ervan met zorgverzekeraars.
Voor ons Zorgverkoopteam zijn we op zoek naar een creatieve, proactieve adviseur Zorgverkoop, die mee beweegt in de doorontwikkeling van het vakgebied. Je komt te werken in de top van de gezondheidszorg, waar een breed pallet aan complexe zorg, onderzoek en onderwijs geboden wordt.

Als adviseur Zorgverkoop onderhandel je namens het Radboudumc met de zorgverzekeraars. Dit is een stevige verantwoordelijkheid die flink wat van je vraagt. Om dit goed te kunnen doen ben je een uitstekend onderhandelaar die in staat is om duurzame relaties te ontwikkelen en te onderhouden. Je kent, analyseert en volgt de zorgmarkt en je kent de positie van het Radboudumc hierin. Echt begrijpen waar het Radboudumc voor staat en dat kunnen omzetten in een fantastisch resultaat, betekent feeling hebben met ons gedachtegoed over patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs.

Vanuit intrinsieke motivatie wil je verbonden zijn met onze patiëntenzorg en meewerken aan onze persoonsgerichte zorg en innovaties. Binnen het werkgebied vormt het onderwerp dure geneesmiddelen een bijzonder aandachtsgebied dat in belang toeneemt. Het is dan ook een pré als je hiervoor een bijzondere belangstelling hebt. Hierbij gaat het om zowel de ontwikkelingen van behandelingen met behulp van geneesmiddelen, de bijbehorende diagnostiek alsook de kostenontwikkeling en mechanismen van de inkoopmarkt. Je werkt onder andere nauw samen met voorschrijvers, ziekenhuisapothekers en de businessanalisten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Het gezamenlijk ontwikkelen van het verkoopplan en het opstellen van offertes in samenhang met het concernbeleid en begroting.
  • Invulling geven aan het contracteerproces en voeren van onderhandelingen met verzekeraars.
  • Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden uit voortvloeiend uit de onderhandelingen en (beleids-) ontwikkelingen, onder andere op gebied van dure geneesmiddelen.
  • Het op basis van inzichten in de markt en de behoeften van de verschillende klantgroepen signaleren van kansen en bedreigingen, adviseren van de manager Zorgverkoop.
  • Uitdragen van de strategie, visie en missie van het Radboudumc naar zorgverzekeraars waarmee je een lange termijn relatie onderhoudt en optimaliseert.
  • Draagt samen met afdelingshoofden en bedrijfsleiders zorg voor het nakomen van de contractueel gemaakte afspraken.
  • Voert in afstemming met afdelingen en de apotheek inhoudelijke gesprekken met zorgverzekeraars over ontwikkelingen met betrekking tot geneesmiddelen.
  • Volgt de ontwikkelingen en trends binnen de gezondheidszorg.
  • Draagt bij aan het transformatieprogramma Geneesmiddelen van NFU en ZN.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je beschikt over gespecialiseerde kennis van de verschillende zorgmarkten in de gezondheidszorg, evenals van dbc- en ziekenhuisfinanciering. Je hebt ook relevante kennis van wet- en regelgeving en bent bij voorkeur bekend met de intramurale geneesmiddelenmarkt. Daarnaast is het hebben van medische kennis een pre.

Je hebt een creatieve geest en bent in staat nieuwe ideeën, concepten en beleidsvoorstellen te ontwikkelen op het gebied van zorgverkoop. Communicatief en adviesvaardig zijn is voor jou geen probleem, en je weet hoe je om moet gaan met belangentegenstellingen. Tenslotte heb je een wo opleiding in gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of marketing.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.325 en € 5.919 (schaal 11) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het team Zorgverkoop valt binnen de afdeling binnen Financiën en bestaat uit adviseurs Zorgverkoop en business-analisten. Om bij te dragen aan de maatschappelijke opdracht is een goede relatie met zorgverzekeraars van cruciaal belang. Deze relatie kent vele facetten. Afspraken over de te leveren zorg en bijbehorende vergoedingen maken hiervan een belangrijk onderdeel uit. Het leveren van goede en betaalbare zorg is de maatschappelijke opdracht van alle partijen. Er ligt een directe relatie tussen de geleverde zorg en de inkomsten van een ziekenhuis. Door een in toenemende mate concurrerend wordende markt wordt het steeds belangrijker om het Radboudumc uniek te positioneren. De afdeling Zorgverkoop speelt hierin een belangrijke rol. Enerzijds door het professionaliseren van het onderhandelingsproces en de relatie met verzekeraars en anderzijds door te overtuigen van het onderscheidend vermogen van het Radboudumc op gebied kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en patiëntgerichte zorg.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Financiën
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €4325—€5919 per maand
  • Universitair
  • 181763-P1188822-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you