Marketing- en communicatiespecialist

Marketing- en communicatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 2 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd je je graag met verschillende onderwerpen tegelijkertijd bezig en voel je je daarbij als een 'spin in het web'? Kun jij communicatieplannen schrijven, maar óók uitvoeren? En vind je het leuk om je te verplaatsen in doelgroepen en resultaten te analyseren om de gestelde doelen te behalen? Dan kun je bij ons aan de slag als marketing- en communicatiespecialist!

Wij zoeken een marketing- en communicatiespecialist die met één been in branding en één been in content staat. Dat betekent dat je niet alleen communicatieplannen kunt schrijven, maar ze óók kunt uitvoeren. Als marketing- en communicatiespecialist houd je je bezig met een veelzijdigheid aan onderwerpen: de ene keer vertaal je onderwerpen naar creatieve contentuitingen voor diverse doelgroepen van de universiteit. De andere keer doe je doelgroeponderzoek om daarmee een klantroute te optimaliseren.

Als brede universiteit hebben we enorm veel te vertellen. Aan jou de taak om daar dátgene uit te halen wat belangrijk is voor ons merk en onze doelgroepen. Bijvoorbeeld: hoe communiceer je over een project zodat medewerkers de juiste informatie ontvangen? Of: hoe vertaal je een onderwerp zoals Artificial Intelligence naar een goede contentplanning? Samen met collega's binnen en buiten de divisie Marketing & Communicatie zorg je dat onderwerpen op de juiste manier worden gepositioneerd. Dat alles passend bij onze merkwaarden en Radboud-uitstraling.

Met jouw duidelijke visie, daadkracht en frisse blik denk je vanuit de wensen en verwachtingen van de doelgroep en kiest daar passende vormen en kanalen bij. Je vindt het vanzelfsprekend om op basis van analyses en resultaten je plannen bij te sturen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt talent voor het maken en optimaliseren van content. Nadenken vanuit verschillende doelgroepen is als een tweede natuur voor je.
  • Je gaat snel en makkelijk om met tools en software (CMS, CRM, sociale media, monitoring tools)
  • Je bent gewend te werken met doelstellingen, analyses en doelgroeponderzoek.
  • Je bent hands on, neemt initiatief en bent creatief.
  • Je bent uitstekend in Nederlands en goed in Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
  • Je ontvangt een salaris van minimaal € 3.098 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9 of 10). Je inschaling is afhankelijk van werkervaring en daarmee het takenpakket dat je gaat uitvoeren.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je gaat aan de slag bij de divisie Marketing & Communications. We werken continu aan het verbeteren en versterken van de reputatie van de Radboud Universiteit en het optimaal bedienen van onze doelgroepen. Dat doen we zo veel mogelijk in multidisciplinaire teams en vanuit klantbehoeften. Je gaat werken in een open en collegiale sfeer met veel vrijheid en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 32 uur per week
  • €3098—€4670 per maand
  • HBO
  • 1207538

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you