Functioneel Beheerder HR

Functioneel Beheerder HR

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 2 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou jij van een uitdaging en gaat jouw hart sneller kloppen van IT- en HR-processen die ertoe doen? Ben je goed in het oplossen van problemen en het verbeteren van HR-functionaliteiten? En heb jij ervaring met verschillende applicaties zoals Oracle EBS of een ander ERP-systeem als ondersteuning van diverse HR-processen? Dan bouwen we samen met jou als functioneel beheerder aan een moderne administratieve toekomst!

Wij zoeken een functioneel beheerder met kennis van HR-processen, ter aanvulling van het team Functioneel Beheer bij de divisie Human Resources.

Wat ga je doen? Je zorgt voor het onderhouden, aanpassen en vernieuwen van de HR-processen in onze systemen. Je vertaalt de behoefte van de organisatie naar adequate oplossingen en je zorgt voor het verder automatiseren, digitaliseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen, procedures en systemen. Je begrijpt de achterliggende processen die in de faculteiten en instituten zijn georganiseerd en je staat in direct contact met de gebruikers.

Verder ben je de verbinder en vertaler tussen de gebruiker van de applicatie en de applicatiebeheerder. Je schrijft het functioneel ontwerp waarin je beschrijft hoe een nieuwe functionaliteit of proces er uit moet zien en zorgt dat het ontwerp wordt gebouwd door de applicatiebeheerder. Vervolgens test je het gebouwde ontwerp en zorg je voor de implementatie bij de gebruikers. Dit houdt in dat je instructies maakt en eventueel gebruikers traint. Je werkt nauw samen met je collega's om de werkprocessen van de gebruiker te optimaliseren

Mocht je al enige HR-ervaring en affiniteit met IT hebben, schroom dan niet om te solliciteren, want het is bij ons ook mogelijk om in de rol van functioneel beheerder te groeien.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt kennis van en affiniteit met IT- en HR-processen en procesoptimalisatie.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in het beheer van Oracle EBS of eventueel een ander ERP-systeem.
  • Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over een open en servicegerichte houding, bent accuraat en kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je bent stressbestendig en houdt ervan om met nieuwe systemen aan de slag te gaan.
  • Je bent proactief en leergierig, kunt snel schakelen en functioneert goed in een dynamische omgeving.
  • Je bent in staat om zelfstandig binnen de gebruikersorganisatie te opereren.
  • Inhoudelijke kennis met betrekking tot HR-processen, onder andere op het gebied van recruitment en salarisadministratie is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.098 en maximaal € 4.257 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Radboud Services omvat de centrale ondersteunende diensten van de Radboud Universiteit met een totale omvang van circa 750 fte's. Onze ambitie is om substantieel bij te dragen aan het realiseren van de strategische doelen van de universiteit. Radboud Services heeft zowel een strategische rol (vooruitzien, signaleren, koersen) als een ondersteunende rol (faciliteren, uitvoeren).

De divisie Human Resources is één van de zes divisies van Radboud Services. Human Resources ondersteunt bestuur, management en medewerkers van de Radboud Universiteit op het gebied van personeel en organisatie. Je kan hierbij denken aan het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid op concernniveau, het ontwikkelen van regelingen, onder andere op rechtspositioneel en arbeidsvoorwaardelijk terrein, loopbaanontwikkeling, personeelsbeheer en salarisadministratie.

Je gaat werken in het team Functioneel Beheer, bestaande uit één coördinator Functioneel Beheer en twee functioneel beheerders. Het team maakt onderdeel uit van het HR Service Centre. Het HR Service Centre bestaat uit de teams Salarisadministratie, Recruitment, Arbeidsvoorwaarden, Sociale zekerheid en Communicatie. Samen werken we aan de optimale ondersteuning van HR-processen voor de universiteit.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • HRM; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 40 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 1207676

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you