IT-technisch projectleider/beheerder

IT-technisch projectleider/beheerder

Geplaatst Deadline Locatie
23 mrt 10 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om jouw skills als technische projectleider in te zetten om bij te dragen aan de ambitie van de Radboud Universiteit? Ben je proactief, technisch onderlegd, communicatief en organisatiesensitief? Weet jij verbindingen te leggen tussen wat de business wenst en wat IT kan? Dan maken we graag kennis met jou! 

Als technisch projectleider leid je kleinere projecten met een sterk IT-component. Deze projecten zijn meestal infrastructureel van aard en hebben veelal raakvlakken met applicatiebeheerders. Dit kan het opbouwen van een nieuw (IT) systeem, de migratie van een systeem, maar ook een vernieuwingstraject of uitbreiding zijn.

Je zorgt hierbij voor het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van projecten. Hierbij hoort ook het opstellen van de bijbehorende documentatie en het vormgeven van het projectteam volgens de templates en standaarden die we hanteren. Je bent in staat om op gestructureerde wijze projectmedewerkers en/of derde partijen aan te sturen om te komen tot het gewenste resultaat. Hierbij stuur je aan op resultaten en hoge kwaliteit binnen de kaders en beschikbare middelen.

Je behartigt de belangen van een aantal diensten die in het team belegd zijn. Je begrijpt de techniek achter deze diensten maar vooral ook de koppelingen met stakeholders, en je kan deze diensten ook onderhouden.

Je maakt deel uit van het team Platforms, dat bestaat uit dertig medewerkers. Je werkt primair het meest samen met de technische experts in dit team, en daarnaast soms met applicatiebeheerders buiten het team. Daarom spreek je de taal van de technici en heb je een sterke affiniteit met IT. Daarnaast heb je regelmatig contact met stakeholders van een aantal diensten, buiten het team of eventueel buiten de divisie ILS.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als technisch projectleider. 
  • Je hebt minimaal hbo werk-/denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond op het gebied van IT.
  • Je werkt procesmatig en bent bekend met ITIL.
  • Je hebt kennis en ervaring met projectmethodieken zoals Prince 2, Lean en Scrum en weet hoe je deze het beste kunt toepassen binnen werkprocessen van het hoger onderwijs.
  • Met sterke communicatieve en motiverende vaardigheden verzamel jij de juiste mensen om je heen en houd jij je projectmedewerkers gemotiveerd. 
  • Met diezelfde vaardigheden weet jij een dienstverlening op poten te zetten en te onderhouden.
  • Door jouw analytische vermogen en goed ontwikkelde gevoel voor de organisatie blijf jij binnen jouw projecten en diensten nieuwe mogelijkheden ontdekken waarmee je uiteindelijk je team en daarmee de organisatie naar een hoger plan tilt.
  • Je bent niet de senior techneut, maar je spreekt wel de taal van de techneuten.
  • Je bent een enthousiaste teamspeler.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, beheersing van de Engelse taal is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De divisie Information & Library Services is na een organisatiewijziging op 1 januari 2022 van start gegaan. Binnen de divisie houden we ons bezig met dienstverlening rond (wetenschappelijke) informatie en IT. We ondersteunen de hele Radboud Universiteit. Zo faciliteren we onder meer bijzondere collecties, toegang tot wetenschappelijke informatie, het FAIR opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access). Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de systemen voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering, en voor de IT-infrastructuur die nodig is om al die diensten veilig te kunnen bieden.  

Onze divisie is volop in verandering om de Radboud Universiteit ook in de toekomst optimaal te kunnen ondersteunen. We leveren zo een wezenlijke bijdrage aan de brede maatschappelijke impact die de universiteit op het gebied van onderwijs en onderzoek heeft. 

Werken bij de divisie Information & Library Services betekent werken in een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer. Dit bij een universiteit met een internationale reputatie waar we onderling vertrouwen, autonomie en eigen verantwoordelijkheid stimuleren en waar iedere medewerker telt.

Klik hier om alvast kennis te maken met je mogelijke nieuwe collega's, de ambitieuze IT uitdaging, de maatschappelijke impact én wat de werkgever Radboud Universiteit je te bieden heeft. 


Als technisch projectleider word je organisatorisch gepositioneerd binnen het team Platforms in de afdeling IT-Services van de divisie Information & Library Services (ILS). Het team Platforms levert Microsoft- en Linux servers, werkplekken, storage- en back-up voorzieningen en virtualisatie, en daarnaast enkele tientallen diensten waaronder cloud omgevingen, de centrale e-mail voorziening en authenticatie omgevingen.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 40 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • 1207701

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you