De Universiteit Maastricht is op zoek naar een Functioneel beheerder (0,8 – 1,0 FTE)

De Universiteit Maastricht is op zoek naar een Functioneel beheerder (0,8 – 1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
27 mrt 16 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij enthousiast van het verbeteren van onze IT dienstverlening voor studenten en faculteiten? Sta jij graag als centrale schakel tussen de ontwikkelaar en de gebruiker? Ben jij communicatief, heb je een neus voor techniek en wil jij graag werken voor een organisatie met maatschappelijke impact? Dan hebben wij dé uitdagende functie voor jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Bij ons is geen dag hetzelfde, ons team “Student Progression” zorgt ervoor dat studenten hun vakken kunnen boeken, cijfers kunnen inzien, het rooster kunnen benaderen, kunnen afstuderen én dat alle processen eromheen vlekkeloos verlopen. Om dit voor elkaar te krijgen beheren en werken wij aan de doorontwikkeling van een complex applicatielandschap. Dit doen we in samenspraak met studenten en collega’s bij de faculteiten.

Een voorbeeld van een dag binnen ons team: je dag begint met een gezamenlijke “dag-start” met het team. Dan staat wellicht een vraagstuk over het verbeteren van het proces rondom de cijferadministratie op het programma. Vervolgens controleer je samen met een collega of de interface alle data goed doorzet naar het roostersysteem. Daarna help je een student door een ticket te beantwoorden. In de middag heb je een overleg met Key-Users van de faculteiten, om de wensen m.b.t. het vastleggen van top-sportende studenten beter in kaart te brengen. Tenslotte ga je een opgeleverde bug-fix testen en begeleid je gebruikers hierbij.

Uiteraard werk je niet alleen. Je werkt nauw samen in een multidisciplinair, zelfsturend team, dat er alles aan doet om zoveel mogelijk klantwaarde toe te voegen. We zijn regelmatig in overleg met onze klanten. Zo bekijk je samen of de acceptatiecriteria voor een toekomstige wijziging duidelijk zijn. Maar je controleert ook of het opgeleverde werk voldoet aan de oorspronkelijke wens.

Verder heb je nauw contact met je technische collega’s bij ICTS, de IT-afdeling van de universiteit en met de medebeheerders van o.a. de Universiteitsbibliotheeksystemen om de gezamenlijke dienstverlening te verbeteren.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wie ben jij?
Liever dan iemand die al diepgaande kennis van onze systemen heeft, zoeken we een persoon die vooral goed in ons team past én aan bepaalde eigenschappen voldoet:

  • Je kunt prioriteiten scheiden van bijzaken;
  • Je hoeft geen ontwikkelaar te zijn, maar je schrikt ook niet van termen als debuggen, configuratie, HTML, Java en Javascript;
  • Je hebt een drive om IT-concepten snel te doorgronden;
  • Je zoekt verder waar anderen afhaken;
  • Je kunt de wensen van onze gebruikers analyseren en vertalen naar “Story’s” voor onze ontwikkelaars;
  • Je praat makkelijk in een groep en bent proactief in contact leggen en onderhouden;
  • Je vraagt hulp waar nodig, maar bent ook een self-starter;
  • Je weet in de hectiek van de dag de rust en het overzicht bewaren ;
  • Je durft fouten te maken en deze te erkennen;
  • Je kunt feedback geven en ontvangen;
  • Je bent positief kritisch en accuraat.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast bij gebleken geschiktheid.

Wat bieden wij?
Wij vragen veel, maar daar krijg je ook iets voor terug. Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden kom je terecht in een team met een goede, informele werksfeer, met veel afwisseling, waar je inbreng gewaardeerd wordt.

Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht.

Het betreft een aanstelling voor de periode van jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt deze omgezet in een vaste aanstelling.

Inschaling vindt plaats in het UFO-profiel Functioneel (Informatie) Beheerder. Inschaling in schaal 8, 9 of 10 van de CAO NU en wordt bepaald op basis van ervaring
(€ 2.818 - € 4.670 Bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.

Ruimte voor zelfontwikkeling en doorontwikkeling.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: flexibele werktijden, 232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling, een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot hybride werken waarbij een thuiswerkplek gefaciliteerd wordt, mogelijkheid om gebruik te maken van sportfaciliteiten en CAO á la carte.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

  • IT
  • 30.4—38 uur per week
  • €2818—€4670 per maand
  • AT2023.138

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bonnefantenstraat 2, 6211 KL, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you