Beleidsmedewerker Onderzoek en Impact

Beleidsmedewerker Onderzoek en Impact

Geplaatst Deadline Locatie
23 mrt 12 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij ons helpen om onderzoek- en impactbeleid te ontwikkelen en te implementeren? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je je bezighoudt met thema's als onderzoekskwaliteitszorg en hooglerarenbeleid en waarbij je onderdeel wordt van een hecht team? Word dan onze nieuwe collega.

Aan de Radboud Universiteit werken docenten en onderzoekers uit meer dan 50 landen op 7 faculteiten, in alle wetenschapsdisciplines. Dit doen we op een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen. De Radboud Universiteit kent een open en persoonlijke sfeer. Dit stimuleert kennisdeling tussen collega's, voorbij de grenzen van vakgebieden en onderzoeksinstituten. Wij willen bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Het team Research & Impact Strategy houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van onderzoeks- en impactbeleid en de positionering van de universiteit. Je houdt je bezig met diverse dossiers op het gebied van onderzoek- en impactbeleid, waaronder onderzoekskwaliteitszorg en hooglerarenbeleid. Jouw takenpakket wordt in onderling overleg nader ingevuld, mede op basis van jouw expertise en interesses. Als beleidsmedewerker volg je ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en impact, zowel binnen als buiten de universiteit, op de voet. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van het beleid en de strategie van de Radboud Universiteit op het gebied van onderzoek en impact. Je adviseert en informeert bestuurders en collega's binnen onder meer de faculteiten en onderzoeksinstituten over jouw dossiers.

Je werkt veelal samen met je collega's binnen het team. Voor jouw takenpakket ben je ook het aangespreekpunt voor het college van bestuur, onderzoeksdirecteuren en collega's van onderzoeksinstituten en andere divisies (waaronder human resources).

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding.
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie in een universitaire omgeving.
  • Je hebt kennis van de actuele ontwikkelingen in (inter)nationaal onderzoeks- en/of impactsbeleid en bent in staat hierover te adviseren.
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je bent in staat om  op meerdere dossiers tegelijkertijd het overzicht te bewaken.
  • Je hebt oog voor organisatorische verhoudingen en belangenverschillen.
  • Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk, overtuigend, servicegericht en werkt graag samen in een team.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar (het betreft een functie waarvoor 5 jaar financiering is).

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 0,9 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar (het betreft een functie waarvoor 5 jaar financiering is).
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je komt te werken binnen het team Research & Impact Strategy van de afdeling Research & Impact binnen de centrale divisie Academic Affairs. In dit team van circa 10 personen werken beleidsmedewerkers, coördinatoren en een projectondersteuner. Er vindt regelmatig uitwisseling plaats om projecten gezamenlijk op te pakken. Onderwerpen waar je directe collega's zich mee bezighouden zijn onder andere wetenschappelijke integriteit, open science, erkennen en waarderen van wetenschap, onderzoekskwaliteitszorg, hoogleraren- en promovendibeleid en interfacultaire onderzoekssamenwerking. Daarnaast zijn we bezig met het internationaal positioneren van de universiteit, waarbij we participeren in het Europese samenwerkingsverband The Guild om goede aansluiting in Brussel te houden.

Het team Research & Impact Strategy is onderdeel van de grotere afdeling Research & Impact (circa 25 fte). Naast het team Research & Impact Strategy bestaat de afdeling uit twee andere teams: Grant Support & Projects en Knowledge Transfer Office. Het team Grant Support & Projects ondersteunt onderzoekers bij het verwerven van externe subsidies en financiering voor hun onderzoek. Het team Knowledge Transfer Office ondersteunt bij het vergroten van de impact van de universiteit door het bevorderen van overdracht van kennis aan de maatschappij en het stimuleren van ondernemerschap op de campus.

In deze functie rapporteer je hiërarchisch aan het hoofd Research & Impact Strategy (die tegelijkertijd ook hoofd van de afdeling Research & Impact is). Je werkt in een dynamische omgeving waar je contact hebt met o.a. onderzoeks- en onderwijsdirecteuren, onderzoekers, leden van het college van bestuur en beleidsmakers op gebied van onderzoek, onderwijs en internationalisering.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 36 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • Universitair
  • 1207597

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you