Promovendus 'Talentgericht leren in academische opleidingen'

Promovendus 'Talentgericht leren in academische opleidingen'

Geplaatst Deadline Locatie
24 mrt 13 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Om te komen tot innovatie en verbetering van de professionele praktijk is het noodzakelijk om onderliggende leerprocessen goed te begrijpen en in te zetten. Als promovendus ga jij belangrijk onderzoek doen naar deze leerprocessen en leeromgevingen en interventies ontwikkelen. Kom jij ons team versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een promvendus/ onderzoeker voor ons onderzoek naar talentgericht leren in academische opleidingen. De ontwikkeling van talenten gaat gepaard met een toename in zelfkennis, zelfvertrouwen, motivatie en veerkracht en vormt als motor van zelfsturend leren een belangrijke kern van een leven lang leren. Het doel van het onderzoek is: Hoe kunnen we een leeromgeving die de ontwikkeling van talenten stimuleert vormgegeven?

Als promovendus/ onderzoeker ontwikkel en onderzoek je samen met betrokken stakeholders binnen diverse faculteiten van de Radboud Universiteit de leeromgeving in een iteratief proces van ontwerpen en uitvoeren. Design-based onderzoek naar de ontwikkeling van talentgericht onderwijs en mixed-design onderzoek naar de effectiviteit hiervan zullen bijdragen aan de evidence die nodig is om dit doel te kunnen realiseren.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Contact met stakeholders en verbinden van deze groep aan het onderzoek.
  • Verdiepen in en uitvoeren van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodieken (kwalitatief, ontwerpgericht, realist research).
  • Opzetten, uitvoeren en coördineren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van talentgericht leren in samenwerking met diverse faculteiten binnen de Radboud Universiteit.
  • Mede opzetten van talentgerichte interventies in het onderwijs.
  • Bijdragen aan de uitvoering van het onderwijs/opleiding.
  • Participeren in de begeleiding van stagiaires.
  • Praktijkpublicaties en presentaties over verkregen inzichten (nationaal en internationaal op wetenschappelijke congressen).
  • Schrijven van wetenschappelijke artikelen uitmondend in een proefschrift.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Ben jij een enthousiaste en gedreven onderzoeker die zich graag verdiept in het thema talentgericht leren in de context van diverse opleidingen van de Radboud Universiteit? Dan maken we graag kennis met je.

Als onderzoeker ben je nieuwsgierig naar het welzijn en de ontwikkeling van studenten en heb je hart voor mensen. Je beschikt over goede onderzoeksvaardigheden en hebt ervaring met kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden. Het schrijven van rapporten en artikelen is voor jou geen probleem, want je hebt uitstekende schrijfvaardigheden, ook in het Engels.

Je werkt graag samen en hebt een innovatieve mindset voor een ontdekkingsreis. Je hebt frisse ideeën en weet deze om te zetten in concrete acties en resultaten. Daarnaast weet je anderen te enthousiasmeren en ben je in staat om een positieve sfeer te creëren. Je bent niet bang om op het grensvlak van de sociale wetenschappen en de praktijk van onderwijs en opleiding onderzoek te doen.

Je houdt van onderwijs geven en ontwikkelen, en je wilt graag studenten helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Een goed humeur en positieve instelling zijn voorwaarden om te passen in ons team.

Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde universitaire masteropleiding gedaan op een relevant werkterrein (gedragswetenschappen, onderwijskunde, filosofie, gezondheidswetenschappen, geneeskunde, managementwetenschappen).
  • Interesse in kwalitatief en kwantitatief (onderwijskundig) onderzoek.
  • Goede onderzoeksvaardigheden en je kunt uit de voeten met kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Deze positie is in overleg per direct in te vullen. Inschaling is afhankelijk van vooropleiding. Voor een basisarts is schaal 10 van toepassing; voor overige studierichtingen geldt inschaling in schaal 10A. De aanstelling vindt plaats binnen de onderzoeksgroep Research on Learning & Education (RLE) van de RHA, waar je een onderdeel bent van een community van onderzoekers.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.789 en € 5.088 (schaal 10A/10) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De Radboudumc Health Academy (RHA) is hét centrum voor onderwijs, opleiden en ontwikkelen voor de leven lang lerende health professional. De RHA heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de RHA komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. Hierbij staat ons kernkompas centraal: ruimte voor leren op de werkplek, innovatief aanbod, persoonsgerichte leertrajecten, interprofessioneel leren en persoonlijk leiderschap. We ontwikkelen samen met de praktijk en de patiënt.

We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden. In lijn met de missie van het Radboudumc wil de RHA professionals opleiden die regie nemen over hun eigen leerproces, een attitude van een leven lang leren ontwikkelen, interdisciplinair kunnen samenwerken, en wendbaar en veerkrachtig zijn. Dit vraagt om professionals die hun talenten kennen en op basis daarvan:
  • Gemotiveerd om zijn hun talenten verder te ontwikkelen c.q. te leren, wat een zelfversterkend proces van een leven lang leren induceert.
  • Zelfvertrouwen (door)ontwikkelen, vitaal en veerkrachtig zijn.
  • Effectiever zijn in het opbouwen van relaties en sociale netwerken, op basis van meer openheid en kwetsbaarheid (PERMA-V model).
  • Begrijpen hoe ze hun talenten kunnen gebruiken om een optimale invulling te geven aan hun werk, en hun rol in samenwerkingsverbanden.
Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • PhD; Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2789—€5088 per maand
  • Universitair
  • 182043-P1191205-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you