Klinisch perfusionist

Klinisch perfusionist

Geplaatst Deadline Locatie
24 mrt 27 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste klinisch perfusionist die ons dynamische team van 10 perfusionisten wil komen versterken? Wij nodigen gediplomeerde klinisch perfusionisten, maar ook leerlingen in een gevorderde fase van hun opleiding graag uit om kennis met ons te maken. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of loop eens mee op de afdeling om te kijken of wij je nieuwe werkgever kunnen worden!

Als klinisch perfusionist behoor je tot het team Perfusie van de afdeling Cardio-thoracale Chirurgie. Wij zijn verantwoordelijk voor de extra corporele circulatie bij diverse cardio-chirurgische ingrepen en bij complexe aorta-chirurgie. Daarnaast voeren we HIPEC's uit voor de afdelingen Heelkunde en Gynaecologie en ondersteunen we verschillende afdelingen zoals de Cathkamer, SEH en (neonatale, kinder- en volwassen) Intensive Care met ECMO/ECLS.

Samen willen we de beste patiëntenzorg kunnen leveren en door middel van onderzoek en onderwijs proberen we deze steeds te verbeteren. Het verrichten van bereikbaarheidsdiensten en werken op onregelmatige tijdstippen zijn onderdeel van je functie als klinisch perfusionist.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent NeSECC geregistreerd en beschikt bij voorkeur over een CZO diploma klinisch perfusionist of weet deze op korte termijn te behalen. Je bent stressbestendig en hebt een proactieve instelling. Daarnaast heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.629 en € 5.566 (schaal 10M) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie is onderdeel van het Hart & Vaatcentrum en van het Centrum voor Oncologie van het Radboudumc. Elke dag streven we naar betere zorg, onderzoek en onderwijs, elke dag willen we beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Kortom, wij streven naar significant impact on healthcare: samen met én voor de patiënt.

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie biedt hierin topreferente en topklinische zorg voor de regio Oost-Nederland, maar ook daarbuiten. Onze speerpunten betreffen aortachirurgie, longchirurgie, ritmechirurgie en transkatheter aortaklepvervanging (TAVI) met daarnaast het reguliere cardio-thoracaal chirurgisch palet.

Ons team van professionele en vakkundige cardio-thoracaal chirurgen, A(N)IOS, physician assistants, klinisch perfusionisten en verpleegkundigen biedt kwalitatief hoogwaardige persoonsgerichte zorg aan een diverse en uitdagende patiëntengroep. Dit met veel aandacht voor onderzoek, innovatie en onderwijs.
De groep Perfusie is, met 9 erkend klinisch perfusionisten en 1 klinisch perfusionist in opleiding, een onderdeel van de afdeling Cardio-thoracale chirurgie.

We behalen uitstekende resultaten in de patiëntenzorg en het is onze ambitie om hierin te blijven verbeteren door aandacht en innovatie, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Voor het leveren van optimale zorg werken we intensief samen met de afdelingen Cardiologie, Longziekten, Heelkunde/Vaatchirurgie, Anesthesiologie, Intensive Care en de Operatiekamers. Onze huisvesting is state-of-the-art, met hightech operatiekamerfaciliteiten en een moderne, thematisch ingerichte verpleegafdeling. De werksfeer bij ons is prettig en informeel, waarbij de kwaliteit van zorg leidend is.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Paramedische patiëntenzorg; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • 28—36 uur per week
  • €3629—€5566 per maand
  • Universitair
  • 182063-P1191539-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you