Management/Office Assistent Aardwetenschappen (0,8 – 1,0 fte)

Management/Office Assistent Aardwetenschappen (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 23 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een dynamische en sociale management / office assistent voor het departement Aardwetenschappen.

Functieomschrijving

Het departement Aardwetenschappen van de Faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een management/office assistent (MOA). Je vervult accurate en klantgerichte ondersteuning van de wetenschappelijke en ondersteunende medewerkers, als ook in meer centrale taken. Je vormt een brugfunctie tussen de medewerkers, het departementale management, het bureau van de faculteit, de diverse algemene diensten (HR, F&C, C&M, etc.), en eventuele externe contacten van het departement.

Het departement kent een diverse, internationale samenstelling. De medewerkers en laboratoria zijn gehuisvest op verschillende locaties op het Utrecht Science Park (De Uithof); de basis voor de nieuwe MOA ligt in het hoofdgebouw van de Faculteit. Het secretariaat van het departement is ingericht met een team bestaande uit het afdelingshoofd (departementsmanager), bedrijfsvoerders en MOA’s. Naast ondersteuning in directe wisselwerking met de wetenschappers worden één of meer specifieke centraal-departementale taken bij de MOA’s ondergebracht, zoals de secretariële ondersteuning van bestuurlijke commissies of de ondersteuning bij de logistiek en administratie van studentenveldwerken. Vakanties worden indien mogelijk op elkaar afgestemd en ook bij eventuele uitval nemen de MOA’s voor elkaar waar.

De rol en taken van het MOA-team zijn dan ook van uiteenlopende aard. Daarbij mag je denken aan:
  • Algemeen aanspreekpunt voor allerhande logistieke en administratieve zaken die opkomen vanuit de wetenschappers. Daarbij nieuwe (maar ook ervaren) wetenschappers wegwijs maken in de procedures van de universiteit of uitvoerend ondersteunen waar van toepassing. Veel dingen kunnen de wetenschappers zelf regelen, maar het is niet altijd direct duidelijk hoe.
  • (Ondersteuning bij de) opvang en introductie van nieuwe medewerkers en gasten. Vooral in het jongere personeel (promovendi, postdocs) en in gasten zit een grote dynamiek met maandelijks nieuwe gezichten.
  • Toewijzen van werkplekken aan medewerkers, studenten en gasten.
  • Ondersteuning in de planning en organisatie van afspraken, teambesprekingen, lezingen, promoties, afstudeerpraatjes van studenten, maar ook grotere evenementen zoals symposia of congressen of meer sociale activiteiten;
  • Verslaglegging bij teambesprekingen en/of bij bredere departementale commissies;
  • Ondersteuning aan teamleiders bij de monitoring en bewaking van budgetten;
  • Bestelling van materialen (en soms diensten) en het beheer daarvan;
  • Ondersteuning in de planning, reservering en organisatie van individuele en/of groepsgewijze reizen, waaronder studentenveldwerken of -excursies binnen onze onderwijsprogramma’s. In beperkte gevallen is het mogelijk om mee te gaan om ter plekke logistiek ondersteuning te geven;
  • Ondersteuning bij de planning en bewaking van te houden functioneringsgesprekken op aangeven van teamleiders;
  • (Ondersteuning bij het) onderhoud van de website in samenwerking met de afdeling Communicatie & Marketing; daaronder ook de informatievoorziening op intranet. Bijdragen aan interne communicatie, bijvoorbeeld via de departementale nieuwsbrief en de informatie-schermen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een betrouwbare, enthousiaste en sociale spil binnen de dynamiek van het departement, die geconcentreerd en nauwkeurig kan werken, met oog voor detail, gericht op het voorkómen van fouten en slordigheden, zowel in eigen als andermans werk. En gelijkertijd heb je een flexibele en dienstverlenende instelling, want het secretariaat moet een plek zijn waar medewerkers graag binnenlopen. Nieuwe situaties, problemen en informatie neem je gemakkelijk in je op; nieuwe ervaringen worden op een effectieve manier benut. Je weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Je hebt een grote mate van flexibiliteit en goed ontwikkelde interculturele vaardigheden. Daarmee draag je bij aan de sfeer en onderlinge verbondenheid van het departement, ook wanneer het onderwerpen betreft die niet tot je eigen kernactiviteiten behoren.  Je onderkent de wensen en behoeften van medewerkers en van mensen buiten het departement, zo mogelijk ook proactief, en geeft blijk van klantgericht handelen.

Uiteraard ben je vaardig met de gangbare softwarepakketten (Office) en je bent in staat om ook de administratieve systemen van de universiteit je snel eigen te maken. Een groot deel van onze administratieve procedures is ingericht via eigen maatwerksoftware. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau, waarbij (onderdelen van) een specifieke secretariële opleiding als een pré worden gezien. Je beschikt over minimaal 4 jaar relevante ervaring in een internationaal georiënteerde organisatie. Je hebt uitstekende kennis en praktische ervaring met mondelinge en schriftelijke correspondentie in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Spaans of Frans kan ook een pre zijn, omdat in die taalregio’s momenteel de voornaamste gebieden voor de studentenveldwerken liggen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2402,- en maximaal € 3336,- (schaal 6 of 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Er is beperkt mogelijkheid tot thuiswerken (max 2 dagen per week bij volledige aanstelling), waarbij dan onderlinge afstemming moet plaatsvinden, zodat het secretariaat in principe dagelijks bezet is. Gebaseerd op de huidige bezetting gaat de voorkeur uit naar iemand die in elk geval op vrijdag op kantoor kan zijn.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht onderzoekt de aarde: van de aardkern tot en met het aardoppervlak tot en met het menselijk (ruimte)gebruik op de aarde. Altijd met een focus op duurzaamheid en innovatie. Met 3.400 studenten (BSc en MSc) en 720 medewerkers is de faculteit een sterke en uitdagende organisatie. De faculteit Geowetenschappen is georganiseerd in vier departementen: Aardwetenschappen, Sociale Geografie & Planologie, Fysische Geografie en het departement Sustainable Development. Bekijk voor een impressie Earth Science and Physical Geography at the Faculty of Geosciences - Utrecht University.

Het onderwijs en onderzoek van het departement Aardwetenschappen richt zich over de volle breedte op de werking van de Aarde (en andere planeten) en op de invloed die de mens daarop heeft. Onze aandachtsvelden variëren van het diepste binnenste van de Aarde tot processen aan het oppervlak en in de oceanen. Processen die het klimaat, de leefomgeving en de waterhuishouding beïnvloeden, van grootschalige processen als gebergtevorming en vulkanisme tot processen op de moleculaire (of nog kleinere schaal), en van processen die zich uitstrekken over miljoenen jaren tot zeer korte tijdsintervallen. We dragen bij aan antwoorden op vraagstukken in de energietransitie, in duurzaam en veilig gebruik van onze ondergrond, in de natuurlijke risico’s die de Aarde kent, enz. Het departement omvat ruim 300 medewerkers, afstudeerstudenten en gasten, waarvan circa 70 medewerkers in vaste dienst.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 28—40 uur per week
  • €2402—€3336 per maand
  • MBO
  • 1207609

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Princetonlaan 8a, 3584 CB, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you