Senior Onderzoeker Autonome Systemen en Digital Twins voor een Duurzame Maatschappij

Senior Onderzoeker Autonome Systemen en Digital Twins voor een Duurzame Maatschappij

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 14 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

“Wil je als praktijkgericht onderzoeker werken en bijdragen aan het verkleinen van onze footprint op mens en milieu?”

Werken bij De Haagse heeft het!

Functieomschrijving

Als senior-onderzoeker bij het lectoraat Smart Sensor Systems ben jij degene die onderzoeksprojecten kan opzetten en leiden, die zelf onderzoek doet vanuit de eigen expertise en die mensen en disciplines bij elkaar brengt.

Het lectoraat Smart Sensor Systems is een actieve speler in het veld van autonome systemen en multi-modal sensing. Je gaat dan ook aan de slag in nationale en internationale consortia met andere kennisinstellingen en met spelers uit de praktijk. Een voorbeeld daarvan is het consortium Grounded, dat kennis bundelt op gebied van sensoren, monitoring, analyse, visualisatie en interpretatie van data over onze leefomgeving en dan specifiek de bodem waarop we leven, wonen en werken. Als onderzoeker ben jij expert op het gebied van autonome systemen, data science en machine learning. Je werkt aan smart mobility, detectierobots en digital twinning in fabrieken, je werkt aan maintenance en monitoring en in meer algemene zin digitalisering van werkvloer. We dragen bijvoorbeeld bij aan de uitdaging waarbij we met steeds minder mensen hetzelfde of zelfs meer werk moeten doen.

Je maakt onderdeel uit van een team van junior- en senioronderzoekers, waarvan de meesten ook een rol hebben als docent. Jij bent de aanjager op het gebied van onderwerpen zoals autonome systemen, smart mobility, detectierobots en digital twinning. Als senior onderzoeker zul je een aantal projecten onder jouw hoede hebben en verantwoordelijk zijn voor het leiden, beheersen en uitbreiden van die projecten. Je vindt het dus leuk om een team aan te sturen, kunt overzicht houden, bent pro-actief, communicatief en hebt ervaring met het aanvragen van externe financiering. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met toepassing van onderzoek in de praktijk

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een innovatieve professional. Dit is ook een prima startfunctie voor recent gepromoveerden, die hun expertise in het hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek in willen zetten.

Specificaties

De Haagse Hogeschool (HHS)

Functie-eisen

Je bent bij voorkeur gepromoveerd binnen een technisch vakgebied op een onderwerp rond imaging/technische wetenschappen/robotica/elektrotechniek/mechatronica/data science. Daarnaast verwachten we ervaring met praktijkgericht onderzoek en subsidie aanvragen. En uiteraard ben je gedreven om je bevindingen te delen met de buitwenwereld in lezingen en peer reviewed artikelen.
Je beschikt over:

  • kennis van actuele ontwikkelingen rondom meetmethoden en data-analyse;
  • een relevant track record van (semi-) wetenschappelijke publicaties, presentaties en onderzoekssubsidies;
  • een relevant netwerk in de kennisinfrastructuur binnen en buiten de hogeschool, en een netwerk binnen het werkveld van het lectoraat, bedrijven en kennisinstellingen in de regio en landelijk;
  • ervaring in het verwerven van verwerven van 2de en/of 3de geldstroom middelen voor onderzoek;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

We willen heel graag dat jij als senior onderzoeker succesvol wordt en dat je het naar je zin hebt bij De Haagse. Daarom bieden wij je:

  • Een aanstelling van twee jaar met (D4), met een omvang van 0,8 fte; 32 uur per week;
  • Een salaris van minimaal € 4.715,81- maximaal € 6.064,86 (schaal 12) op basis van een volledige werkweek;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Een zeer ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale feestdagen.

Lees hier meer over ons complete arbeidsvoorwaardenpakket.

Werkgever

Wat is werken bij De Haagse?

Als je werkt bij De Haagse, dan werk je bij een van de meest dynamische en open organisaties in de Stad van Vrede en Recht. Samen met 2.500 collega’s help je 26.000 studenten uit meer dan 120 verschillende landen om zich voor te bereiden op een veelbelovende toekomst in een wereld die iedere dag verandert. Dat doen we door zelf ook mee te groeien en mee te veranderen met die wereld en met de wensen van onze studenten. We werken intensief samen met collega’s, met studenten en met het werkveld. We kijken vooruit, we zijn kritisch en we staan middenin de samenleving.

Daarbij staan diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid centraal bij alles wat we doen. We streven ernaar dat de samenstelling van de studenten- en medewerkerspopulatie een afspiegeling is van de samenleving waarbinnen we werken en we willen iedereen gelijke kansen bieden. We realiseren ons dat dat voortdurende aandacht verlangt. Daar investeren we zelf in en we zien graag dat jij ons daarbij helpt.

Lees hier meer over ons verhaal en onze kernwaarden.
De Haagse Hogeschool als inclusieve campus.

Afdeling

Over het Kenniscentrum Digital Operations & Finance en het lectoraat Smart Sensor Systems

Je gaat aan de slag in het lectoraat Smart Sensor Systems en het Kenniscentrum Digital Operations & Finance, dat bestaat uit zeven lectoraten. Smart Sensor Systems onderzoekt en ontwikkelt systemen waarbij meten, combineren, analyseren met Artificial Intelligence en het bieden van handelingsperspectieven centraal staan. Predictie en preventie zijn de kernwoorden van het lectoraat: gezond houden van mens, dier, plant en machine door mensen en apparaten te helpen de juiste beslissingen te nemen. Hierbij staan metingen aan (milieu) blootstelling, voeding, ondernomen activiteiten en gezondheid centraal.

Bezoek dan onze website 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Techniek
  • max. 32 uur per week
  • €4715—€6064 per maand
  • Universitair
  • AT HHS 20230329

Werkgever

De Haagse Hogeschool (HHS)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rotterdamseweg 137, 2628 CA, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you