Docent coschappen openbare farmacie - poliklinische farmacie (0,1 fte)

Docent coschappen openbare farmacie - poliklinische farmacie (0,1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 15 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij je inzetten voor het praktijkonderwijs binnen de opleiding tot apotheker? Lees verder en solliciteer!

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om jouw ervaring in te zetten om een belangrijke bijdrage te leveren aan het praktijkonderwijs binnen de opleiding tot apotheker? Kom dan ons UPPER-team versterken als Docent Coschappen. Wij zoeken een apotheker (openbaar of poliklinisch) die enthousiast is om naast zijn/haar werkzaamheden in de apotheek het UPPER-stageteam te komen versterken. Het betreft een deeltijdfunctie voor een halve dag per week (0,1 fte). Over de concrete invulling hiervan (een halve dag per week, gespreid over de week of geclusterd) gaan we graag met je in gesprek.

Je taken zijn:

  • Je verzorgt onderwijsbijeenkomsten waarin studenten hun coschap-ervaringen uitwisselen. Jij geeft als docent sturing aan het leerproces, maakt de koppeling tussen theorie en praktijk en vergroot het inzicht in de openbare/poliklinische farmacie.
  • Je beoordeelt de (openbare/poliklinische apotheek) coschappen en keuzestages van studenten. Dit doe je op basis van de opgestelde leerdoelen, het dossier van de student en de daarin opgenomen beoordeling door de coschapbegeleider.
  • Je draagt bij aan de inhoud van het coschapprogramma en aan de samenwerking met de openbare/poliklinische farmacie. Dit doe je in samenhang met het coschapprogramma voor de ziekenhuisfarmacie.
  •  Je draagt incidenteel bij aan onderwijsbijeenkomsten binnen de experiential learning cursussen waarin cursorisch onderwijs is gekoppeld aan een coschap in de openbare/poliklinische apotheek.
  • Je denkt mee over de invulling van  relevant praktijkonderzoek binnen de apotheek.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je werkt als openbaar of poliklinisch apotheker en hebt ervaring in en affiniteit met de begeleiding van studenten van de apothekersopleiding en/of apothekers in opleiding tot apotheker. Je ziet het als een uitdaging om als farmaceutisch zorgverlener een goed rolmodel voor de studenten van onze opleiding te zijn.

Verder zien we graag dat je het volgende meebrengt:

  • aantoonbare ervaring met het begeleiden van studenten tijdens de coschappen of bij de vervolgopleiding;
  • een visie op de evoluerende rol van apotheker tot zorgverlener;
  • je werkt graag in teamverband;
  • je kan zowel feedback geven als feedback ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een positie voor 1 jaar met uitzicht op verlenging;
  • Een voltijd brutosalaris variërend van € 2.960,- tot € 4670,- in de schaal 10;
  • 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. Wil je meer weten over ons, bekijk dan Working at the Faculty of Science of Utrecht University.

UPPER is onderdeel van de afdeling Farmaco-epidemiologie en Klinische Farmacologie. UPPER bestaat uit een team van onderzoeksmedewerkers, coschapcoördinatoren, coschapdocenten en een administratief medewerker. Ons team werkt samen met een bestand van ca. 2150 farmaceutische instellingen waarvan 263 openbare apotheken, 52 ziekenhuisapotheken en 11 poliklinische apotheken erkend zijn als opleidingsapotheek. Als docent coschappen openbare/poliklinische farmacie speel je een belangrijke rol in het praktijkonderwijs binnen de opleiding tot apotheker.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Natuurwetenschappen
  • max. 4 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 1208113

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Padualaan 8, 3584 CH, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you