Content Coördinator Marketing & Recruitment (0.8-1.0 fte)

Content Coördinator Marketing & Recruitment (0.8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 23 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Content Coördinator Marketing & Recruitment (M&R) (0.8 - 1.0 fte / 32-40 uur), voor de Divisie Marketing & Communicatie, M&R Service Center.
Duur arbeidsovereenkomst: 12 maanden met uitzicht op vast.

Functieomschrijving

Wil je scholieren een stap verder helpen in hun studie-oriëntatie? Kom dan werken bij het Content team van het Marketing & Recruitment Service Center van Tilburg University; een dynamische omgeving met volop afwisseling! Dit alles in een internationale werkomgeving met een vleugje Brabantse gezelligheid. 

Tilburg University’s Marketing & Communicatie Divisie is op zoek naar een ervaren, betrokken en enthousiaste Content Coördinator. Als Content Coördinator M&R is het jouw rol om ervoor te zorgen dat (internationale) studiekiezers voorzien worden in hun informatiebehoefte en geënthousiasmeerd raken voor onze universiteit en opleidingen. Je stuurt het Content team aan in hun dagelijkse werkzaamheden zodat er altijd een eenduidig beeld naar buiten gebracht wordt. Hierin staat het centraal dat de content de studiekiezers ertoe aanzet een verbinding met ons aan te gaan (bijvoorbeeld door het bezoeken van onze voorlichtingsevenementen).

Jij weet on- en offline marketingcommunicatie feilloos met elkaar te verenigen in een dit najaar nieuw te ontwikkelen (omnichannel) contentstrategie. Samen met collega Content Experts verzorg je vervolgens de uitrol van deze strategie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de contentplanning en het beheer daarvan. Plannen en prioriteiten stem je af met collega’s met wie je ook op projectbasis samenwerkt, waaronder de Traffic Manager, Online Campaigns Experts, Internal en External Account Managers, Online Marketing Adviseur en SEA-specialist. Voor complexe (content)projecten draai jij je hand niet om. 

Je adviseert (proactief) over content gebruik, maar bent ook uitvoerend inzetbaar. Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook oog voor het teamproces. Bovendien verlies je nooit het gezamenlijke doel uit het oog; werving van nationale en internationale bachelor- en masterstudenten voor Tilburg University. 

De functie van Content Coördinator is jou op het lijf geschreven wanneer je enthousiast wordt als je:

  • Een (omnichannel) contentstrategie ontwikkelt en uitrolt in de organisatie.
  • De contentplanning maakt en beheert voor Team Content. De werkzaamheden coördineert en prioriteert. 
  • Je collega Content Experts begeleidt en inspireert om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Ook rooster je de uren van de student-assistenten van het team en begeleid je hen in hun ondersteuning en ontwikkeling binnen het team.
  • Collega’s binnen en buiten M&R proactief adviseert over on- en offline content.
  • Input levert voor on- en offlinecampagnes en evenementen om potentiële studiekiezers aan te trekken.
  • Complexe (content) projecten leidt in de rol van projectleider.
  • Rapporteert over voortgang van het team en haar (content)projecten, en aanbevelingen doet voor verbetering. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau op het gebied van Marketing en/of Communicatie, en hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de sector en de doelgroep.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en uitrollen van een omnichannel contentstrategie en met het leiden van complexe (content)projecten.
  • Je bent flexibel, kunt goed plannen en hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van collega’s op het halen van gestelde deadlines. Tijdens je opleiding en carrière heb je ervaring opgedaan met proposities die je op een creatieve manier omzette naar voor de doelgroep geschikte content. Zowel online als offline communicatiemiddelen zijn je niet vreemd.
  • Je hebt aansprekende en verfrissende ideeën ten aanzien van contentmarketing en weet anderen hierin te enthousiasmeren en te overtuigen. 
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en houdt in planvorming oog voor de praktische uitvoerbaarheid. 
  • Je bent resultaatgericht en weet anderen mee te krijgen in het bereiken van die resultaten.
  • Je beschikt over goede presentatie-, advies en netwerkvaardigheden.
  • Je hebt oog voor een prettige werksfeer, je voelt je onderdeel van het team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.  
  • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands zijn dan ook uitstekend. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met uitzicht op vast.

Het salaris bedraagt minimaal €2960 en maximaal €4670 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Communicatieadviseur 3 en salarisschaal 10 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Indien de competenties niet volledig aansluiten bij het gevraagde niveau kan een aanloopschaal van toepassing zijn. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 
 
Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.
 
Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 
 
Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.
 
Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.
 
Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 32—40 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 21468

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you