Technisch Assistent in het SoilProS Project - NIOO-KNAW - Wageningen

Technisch Assistent in het SoilProS Project - NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 23 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij de Afdeling Terrestrische Ecologie zoeken wij een technisch assistent (32-38 uur per week) in het kader van het SoilProS project (Soil Biodiversity analyses for Sustainable Production Systems) gefinancierd door het NWO-TTW (Perspectief programma).

In het SoilProS project gaat het om de vraag hoe de rol van bodemleven kan worden vergroot in het verduurzamen van voedselproductie op landbouwgrond. De bedoeling is om de bodembiodiversiteit van landbouwgrond en substraten in glastuinbouw in kaart te brengen in relatie tot het (land)gebruik en na te gaan wat de consequenties zijn voor de koolstofopslag, nutriëntencycli en de uitstoot van broeikasgassen. Het onderzoek bestaat uit veldwerk, kas- en proeftuinonderzoek en laboratoriumwerk.

In het project werk je direct samen met vier promovendi, in het gehele project zullen 8 promovendi, een Postdoc en drie laboratorium/veldassistenten werkzaam zijn.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een collega met afgeronde HBO opleiding met kennis van of ervaring in moleculaire analyses (PCR, QPCR, sequencing) en/of chemische analyses (GC, IRMS, ICP, PLFA) en veld- en kasonderzoek.

Interesse in bodemleven en bodemprocessen is een vereiste. Kennis van bodemleven is een pre, evenals ervaring met basis-statistische analyses.

De voertaal is Engels, maar voor veldwerk is Nederlands een pre.

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (geen automaat).

Je kan goed samenwerken in een team, maar ook alleen werken is voor jou geen probleem. We verwachten dat je goed kunt communiceren met wetenschappers, bedrijven, overheden en grondeigenaren.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.471,00 en maximaal €3.336,00 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Werkgever

Nederlandse Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW)

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen is een top onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het NIOO-KNAW verricht en stimuleert toonaangevend ecologisch onderzoek op het gebied van biodiversiteit, klimaatverandering en het duurzaam gebruik van land en water.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • HBO
  • 1387

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you