Programmamanager

Programmamanager

Geplaatst Deadline Locatie
31 mrt 13 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde zoekt voor het Institute of Executive Programmes (EP) binnen de Amsterdam Business School een programmamanager voor 32-38 uur per week.

EP biedt 12 toonaangevende programma's aan in MBA, bedrijfskunde, audit, finance en control en is met ruim 2000 studenten de grootste aanbieder van post-initieel beroepsonderwijs voor professionals, managers en leidinggevenden in de regio Amsterdam. Het onderwijs vindt plaats op de Roeterseilandcampus; onze standplaats is de Amsterdam Business School aan de Plantage Muidergracht.

We ondersteunen de programma's met een enthousiast, dynamisch en divers team van ongeveer 35 professionals die nauw samenwerken in kleine support teams. De sfeer is informeel en resultaatgericht. We helpen elkaar graag en klaren samen de klus. Gedeeltelijk thuis werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Bij EP staan de student en docent centraal. Onze studenten zijn gemotiveerde professionals die in zichzelf willen investeren of zich voorbereiden op een volgende stap in hun carrière. Onze docenten zijn toonaangevende onderzoekers aan de universiteit. Ook werken we met externe docenten, veelal experts uit het bedrijfsleven.

Onze ambitie is ervoor te zorgen dat onze studenten en docenten optimaal kunnen studeren en doceren omdat alles daaromheen goed geregeld is. Voor studenten omdat ze goed geïnformeerd zijn en voor docenten omdat de randvoorwaarden voor het lesgeven zo geregeld zijn dat zij zich vooral kunnen richten op de inhoud.

Wat ga je doen

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van één van onze Executive-opleidingen en neem je zelfstandig de planning en logistieke aspecten die daarmee verband houden voor jouw rekening.

Zo coördineer je onder meer de volgende zaken voor jouw programma:
  • De informatievoorziening aan prospects, studenten, en docenten;
  • de inschrijving van studenten;
  • de roostering van de vakken;
  • de inzetplanning van interne en externe docenten;
  • het voorbereiden van de hybride en online onderwijsfaciliteiten.
Daarnaast ben je onder meer betrokken bij het opstellen en bewaken van de begroting, het vaststellen van deficiënties, het organiseren van voorlichtingsavonden en diploma-uitreikingen, facturering, het aanleveren van teksten (bijvoorbeeld voor accreditaties, studiegids en de onderwijs- en examenregeling), vak evaluaties en bijeenkomsten van de programme board en student committee. Je levert een bijdrage aan de continue verbetering van de onderwijsondersteunende processen en aan de collegiale werksfeer binnen het team. Tenslotte werk je dagelijks met onze onderwijsondersteunende systemen, zoals UvANose, SIS en Canvas. Kortom, een uitdagend en afwisselend takenpakket waarin je veel leert, waarin regelmatig een beroep op je creativiteit wordt gedaan en waarin je ook een waardevol netwerk binnen de universiteit opbouwt.

Met wie werk je samen? Uiteraard met de docenten en hoogleraren in onze programma's. Je hebt wekelijks contact met de programmadirecteur, veelal een hoogleraar die het programma inhoudelijk leidt, en je krijgt ondersteuning van één of meer medewerkers programme support. Daarnaast heb je tweewekelijks overleg met de andere programmamanagers binnen ABS EP, waar ervaringen worden gedeeld en collega's elkaar tips geven. Ook heb je frequent contact met de centrale ondersteunende afdelingen binnen de UvA, zoals het ESC, het Administratief Centrum, Financiële en Economische Zaken en Personeel & Organisatie. Wij hebben een informele organisatie met korte lijnen; je leidinggevende is de directeur van het Institute of Executive Programmes.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding;
  • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • je bent proactief en goed in organiseren;
  • je bent servicegericht en organisatiesensitief;
  • je hebt analytische vaardigheden en financieel inzicht;
  • je bent stressbestendig en flexibel;
  • je bent niet bang om je mening te geven of voor een groep te staan.
De meeste programma's hebben vaste opleidingsdagen; je moet uiteraard beschikbaar zijn op de opleidingsdag en bereid zijn om af en toe in de avonduren te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige functie waarbij je eigen initiatief wordt gewaardeerd en je onderdeel bent van een jong en enthousiast team en een diverse werkomgeving in het hart van Amsterdam.

We bieden een fulltime of parttime dienstverband voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden, start in overleg. Afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen en bij gebleken geschiktheid is een verlenging mogelijk.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.960 tot €4.670 bruto per maand (salarisschaal 10) op basis van volledige werktijd (38 uur per week), exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?

Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
  • 232 vakantie-uren per jaar (op basis van 38 uur per week) & twee extra vakantiedagen tussen Kerst en de jaarwisseling;
  • pensioenopbouw bij het ABP waar de UvA voor twee derde aan bijdraagt;
  • de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken en de mogelijkheid om thuis een werkplek in te richten;
  • gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz;
  • een dynamische werkomgeving;
  • een uitdagende rol waarbij je zelfstandig met ambitieuze collega's en studenten werkt;
  • een divers team dat niet kan wachten om met jou samen te werken;
  • een internationale en intelligente werkomgeving waar je geïnspireerd wordt door studenten en wetenschappers.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op uva.nl/eb.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Business School op abs.uva.nl.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam School of Economics op ase.uva.nl.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Meer informatie over de faculteit vind je hier.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 11426

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you