Arts-Onderzoeker Cardiologie - Preventie en Sportcardiologie

Arts-Onderzoeker Cardiologie - Preventie en Sportcardiologie

Geplaatst Deadline Locatie
31 mrt 17 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij als arts-onderzoeker bijdragen aan de uitvoering van een multicenter trial bij patiënten na een hartinfarct om het risico op herhaling te voorkomen? Wij zoeken een promovendus voor een groot landelijk onderzoek.

Functieomschrijving

Wij zoeken een onderzoeker voor een (promotie)onderzoekstraject om huidige secundaire preventie voor deze patiëntengroep niet alleen te optimaliseren, maar zelfs volledig om te draaien van een 'opbouwschema', naar een 'afbouwschema.

De studie is gericht op het meten van de effectiviteit van een maximaal farmacologische behandelstrategie vanaf opname op de hartbewaking, in plaats van de huidige benadering van langzaam optitreren. Als de nieuwe strategie werkt, zal de dagelijkse praktijk niet meer hetzelfde zijn. Het onderzoek wordt groot opgezet en we willen bijna alle cardiologische centra in Nederland laten meewerken.

Wat ga je doen?
Als arts-onderzoeker (promovendus) ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de start-up fase van deze trial, in samenwerking met het onderzoeksteam.

Jouw kerntaken zijn het mede-vormgeven van het onderzoek: uitwerken van het onderzoeksprotocol, ontwikkelen van studiematerialen, medisch-ethische toetsing, bezoeken van participerende centra en het schrijven van een wetenschappelijke publicatie.

We bieden jou een vliegende start van jouw carrière in het cardiologische onderzoekswerk en de unieke mogelijkheid om wetenschappelijke onderzoekstaken onder goede begeleiding te uitvoeren. Alle ruimte voor jouw drive om de optimale cardiologische zorg van morgen vorm te geven.

Specificaties

Amsterdam UMC

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, assertieve, communicatief vaardige arts-onderzoeker met aantoonbare belangstelling voor cardiologie en preventie.
  • We zoeken iemand die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren.
  • Aantoonbare ervaring in de cardiologie of klinisch wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling.
  • Vloeiende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
Ook studenten geneeskunde die aan het afstuderen zijn en interesse hebben in een promotietraject worden aangemoedigd om te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
  • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
  • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega's uit alle hoeken van de wereld.
  • Een contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging met nog eens 3 jaar.
  • Deze positie is voor 1.0 FTE (36 uur per week), of anders in overleg.
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
  • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we een goede fietsregeling en voldoende parkeerplaatsen rondom locatie AMC.

Werkgever

Amsterdam UMC

De onderzoeksgroep Preventie en Sportcardiologie is een onderdeel van de afdeling Cardiologie van het Hartcentrum Amsterdam UMC. Het team waarin je werkt is jong en zeer dynamisch, met ruimte en oog voor individuele ontwikkelingen en initiatieven. De groep heeft >15 jaar ervaring met grootschalige onderzoeken in preventiecardiologie en heeft een uitgebreid netwerk in zowel Nederland als in Europa en de US.

Er is voor de individuele onderzoeker ruimte om internationale ervaring op te doen. We vinden naast medisch-inhoudelijke verdieping, persoonlijke ontwikkeling belangrijk, ook buiten de traditionele kaders van onderzoek doen. Diversiteit, ruimte voor eigen inbreng, autonomie en energie gevend werk zijn steekwoorden die onze groep kenmerken.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3230—€5088 per maand
  • Universitair
  • 7096

Werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you