Teamleider Financiële Zaken - Nederlands Herseninstituut - Amsterdam

Teamleider Financiële Zaken - Nederlands Herseninstituut - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 1 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 aug 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Teamleider van de afdeling Financiën
voor 38 uur per week (full time)

Functieomschrijving

Als teamleider Financiën ben je enerzijds zelf met de inhoud en cijfers bezig. Daarnaast geef je leiding aan de overige 6 medewerkers van de afdeling. Je werkt zelf o.a. aan rapportages en de meerjarenbegroting. Je dient oog te hebben voor alle andere facetten van de afdeling: debiteuren, crediteuren, projectmanagement, inkoop, vaste activa. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en de tijdigheid van de cijfers. Je hebt affiniteit met digitaliseringsprocessen en met moderne instrumenten voor managementinformatie. Gezien de plaats in de organisatie ben je tevens sparring partner voor leidinggevenden en directie.

Aanstelling

Het betreft een dienstverband van één jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband omgezet in een vast dienstverband.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Profiel
  • een afgeronde relevante opleiding, zoals bedrijfseconomie of accountancy (WO of HBO)
  • ervaring en vaardigheid in het analyseren en presenteren van managementinformatie
  • financiële duizendpoot die het leuk vindt om zelf in de cijfers te zitten.
  • ervaring en affiniteit met het geven van leiding
  • resultaatgericht
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • dienstverlenend, nauwkeurig, communicatief en stressbestendig
  • bij voorkeur ervaring in een academische omgeving
  • Ervaring met Oracle EBS release 12 is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Het betreft een positie voor 1 FTE (38 uur per week). Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring ligt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 4.332,- en € 6.737,- (salarisschaal 11-12 CAO Nederlandse Universiteiten), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Naast de reiskosten ontvang je een fiscale woon-en werkverkeer regeling, pensioenvoorziening (70% betaald door de werkgever), flexibele werktijden, minimaal 30 dagen verlof, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en aanvullend geboorteverlof voor partners.

Werkgever

Nederlands Herseninstituut

Het Nederlands Herseninstituut (NIN) is een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Er wordt fundamenteel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van de hersenen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in 16 werkgroepen en de administratieve en technische ondersteuning vindt zoveel mogelijk binnen de diensten van het Herseninstituut plaats.

Afdeling

Financiën

De afdeling Financiën is de financiële spil van het Herseninstiuut en belast met de financiële verantwoording, begroting en verslaglegging van het Herseninstituut en het Spinoza Centre for Neuroimaging (in totaal ca. 200 medewerkers en tezamen ongeveer 20 miljoen aan opbrengsten). De financiële- en projectadministratie worden gevoerd door de afdeling Financiën inclusief de P&C cyclus waaronder de begroting en de verantwoordingsrapportages vallen. Je voelt je als teamleider hier als een spin in het web en bewaakt dat de administraties juist, volledig en tijdig wordt gevoerd.

Het Herseninstituut ontvangt budget van de KNAW en heeft daarnaast ongeveer 100 extern gefinancierde projecten. Hiervoor worden begrotingen gemaakt alsmede tussentijdse- en eindrapportages. Dit valt tevens onder de verantwoordelijkheid van de afdeling Financiën.

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • 36—38 uur per week
  • €3974—€6181 per maand
  • HBO+
  • 1542

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 47, 1105BA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you