Integratie Engineer

Integratie Engineer

Geplaatst Deadline Locatie
20 apr 3 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij je specialiseren in integratie om systemen goed met elkaar te laten praten? Wil jij werken aan hoogstaande IT bij een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Kom dan werken bij het ICT Shared Service Centre (ISSC) van de Universit...

Functieomschrijving

Wat ga je doen

In deze functie ben je als developer onderdeel van het Workspaces team Integratie. Je gaat in gesprek met collega's die een koppeling nodig hebben en achterhaalt hun behoefte. Vervolgens ga je aan het slag met het ontwerpen en deployen van de oplossing. Je leert zo de softwarediensten, cloud platformen en datatechnologieën van de universiteit kennen. Dit doe je on-the-road, maar ook door middel van opleidingen. Je krijgt een breed takenpakket op het gebied van integratieoplossingen en -tools. Je werkt nauw samen met je collega’s en deelt je kennis. Een afwisselende functie met een mooi pad als IT-professional, of je hier nu al ervaring mee hebt, of dit juist wilt gaan opdoen.

Waar ga je werken

Het ICT Shared Service Center (ISSC) is het IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de Universiteit Leiden, een van de oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT voorzieningen.

Je bent in deze functie onderdeel van het agile team Integratie Workspaces van het ISSC. Het team ontsluit informatie naar vaste en mobiele applicaties door systemen te verbinden. De ontwikkelingen gaan razendsnel en daarin gaat dit team continu mee. Samen met je collega’s vorm je een agile team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt. Ervaren professionals en jonge talenten leren hier met plezier van elkaar.

We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen. Samen met je collega’s bouw je snel expertise op en geef je je loopbaan in korte tijd een enorme boost. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wie ben jij
  • Je zet je positieve instelling, doorzettingsvermogen en standvastigheid in om doelen te realiseren.
  • Je bent servicegericht, een verbinder en beschikt over inlevingsvermogen in de behoefte van gebruikers bij het vinden van oplossingen.
  • Je hebt affiniteit met IT, vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en wilt je ontwikkelen binnen IT.
  • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Je beschikt over expertise of bent bereid dit op te doen op het gebied van API Management, iPaaS, Postman, SOAP, REST, oAuth, Jenkins, Java, Git, TLS, CRUD, Certificaten en Encryptie.
  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur binnen het vakgebied van IT.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je van ons verwachten
  • Een goed salaris van tussen € 2960,- en € 4670,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, aanloopschaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten; zicht op schaal 11 met een salaris tussen € 3974,- en € 5439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.
  • Je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, de werkduur en -tijden zijn flexibel, er is een reiskostenvergoeding en je krijgt 29 vakantiedagen bij een fulltime werkweek.
  • Je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en je maakt gebruik van een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Ruime keuze in je secundaire arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor een sabbatical, betaald ouderschapsverlof, je vrije dagen en salaris inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.
  • Veel aandacht voor goede werkplekken en werkomstandigheden, en uiteraard krijg je een laptop tot je beschikking.

Meer informatie over arbeidsvoorwaarden lees je hier: https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij onze universitaire gemeenschap verrijken en versterken.

Werkgever

Universiteit Leiden, ICT Shared Service Centre (ISSC)

Over het ISSC
Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa's meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega's produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze private-cloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, ontwikkelen/ beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega's die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor! Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. Verder beschik je over veel verlofdagen, kun je in overleg deels thuiswerken en krijg je een laptop van de zaak.

Specificaties

  • IT
  • 3.2—4 uur per week
  • €3974—€4670 per maand
  • HBO
  • 13100

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Niels Bohrweg 1, 2333CA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you