Videograaf onderwijs

Videograaf onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
25 apr 28 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij handig met alle aspecten van videoproductie? En wil je met jouw nieuwsgierigheid en creativiteit aansprekende video's maken voor het onderwijs? Als videograaf til jij de videoproducties van onze docenten naar een hoger niveau. Zo zorg je ervoor dat docenten effectiever hun kennis kunnen overdragen aan studenten.

De Radboud Universiteit beschikt over faciliteiten voor het maken van video's ten behoeve van het onderwijs. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de studio's waar kennisclips opgenomen worden, maar we maken ook video's op locatie. Wij zijn op zoek naar een collega die samen met ons de opnames maakt, docent(en) begeleidt tijdens de opname en de opnames achteraf kan bewerken en verrijken.
Je komt in een jong en dynamisch team te werken, met veel afwisseling in werk. Je kunt veel van je creativiteit kwijt bij het maken van de producties en daarmee je impact vergroten op het onderwijs.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond.
  • Je hebt inhoudelijke kennis van het onderwijsproces, didactische kennis is een pre.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, in schrift en in woord, zowel in het Nederlands als het Engels.
  • Je hebt een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Je bent een teamplayer en hebt een kritische, klantgerichte en dienstverlenende instelling.
  • Je bent stressbestendig en kan werken met deadlines.
  • Je bent in staat zowel autonoom als in teamverband te werken.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van video en visualisaties.
  • Kennis van opnameapparatuur, licht, geluid en ICT-apparatuur is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,6 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Als videograaf onderwijs kom je te werken binnen de afdeling Education Support van de divisie Academic Affairs. Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Academic Affairs bundelt strategisch beleidsadvies en het verlenen van verschillende ondersteunende services op het gebied van onderzoek, onderwijs en studenten. Education Support is een afdeling binnen Academic Affairs. Hier komen de centrale diensten voor de ondersteuning van het onderwijs aan de Radboud Universiteit samen. De afdeling is in 2021 ontstaan uit een reorganisatie en is nog volop in ontwikkeling. Naast het maken van multimediaproducten voor het onderwijs is de afdeling ook onder meer verantwoordelijk voor didactische ondersteuning, digitaal toetsen, de digitale leeromgeving en onderwijsinnovatie. Je gaat samenwerken met het huidige team van 3 enthousiaste en professionele collega’s die de coördinatie en de uitvoering verzorgen. Dit team is verantwoordelijk voor alle multimediaproducten voor het onderwijs van de Radboud Universiteit.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Onderwijs; Marketing en communicatie
  • max. 24 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1208999

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you