Office Manager X!Lead

Office Manager X!Lead

Geplaatst Deadline Locatie
25 apr 6 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij degene die vanuit een ondersteunende rol mee bouwt aan het meest innovatieve trainee programma van Nederland?

Functieomschrijving

Bij X!LEAD, een trainee programma voor afgestudeerde masterstudenten met een technische opleiding, staat het versnellen van ‘innovatie met impact’ centraal. Door middel van het uitvoeren van innovatie projecten bij startups, fieldlabs, en in het bedrijfsleven met jong top tech talent realiseren we innovatie projecten en ontwikkelen we professionals met de juiste capaciteiten.

De young professionals doen ervaring op in verschillende contexten van het ecosysteem voor innovatie en hebben toegang tot een intensief ontwikkelprogramma. Want deze uitdagingen vragen iets van de innovators die hieraan werken. Deels gaat het om de ontwikkeling van technologie, tegelijkertijd gaat het ook om de productontwikkeling, de business case, het strategisch marktinzicht, het design en ontwikkelen van use-cases.

Om onze ambitie te realiseren zoeken we een dienstverlenende office assistent die mee wil bouwen aan ons X!LEAD programma samen met onze bedrijfspartners.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, efficiente collega die ons organisatorisch en administratief kan ondersteunen. Je taken zullen onder andere zijn; communicatie verzorgen richting trainees en externe partijen, het op orde houden van de administratie, trainingssessies plannen, waarbij jij ook denkt aan de handouts, de catering en de ict faciliteiten. De functie heeft een sterke administratieve component waarbij je ook kijkt naar procesoptimalisatie. Uiteraard doe je dit niet alleen, je werkt hiervoor nauw samen met de programma manager en event manager.

Verantwoordelijkheden:

  • Het voorbereiden en begeleiden van afspraken, tussentijdse evaluaties en/of trainingen en het daartoe zelfstandig onderhouden van contacten met externe partijen.
  • Verzamelen, ordenen en bewerken van gegevens tot informatie en het opstellen van conceptrapportages voor managementinformatie.Uitgewerkte voorstellen doen en doorvoeren voor het verbeteren en aanpassen van afspraken, procedures en de inrichting van systemen.
  • Het verspreiden en prioriteren van informatie met behulp van gegevensbestanden, e-mail, sociale media, telefoon, e.d. en mondeling.
  • Het administratief ondersteunen van het werving- en selectieproces en de onboarding van de trainees en partnerbedrijven.
  • Uitsturen van informatie en het geven van voorlichting aan trainees en partnerbedrijven.
  • Leveren van hospitality services door het creëren van een fijne werkomgeving voor alle partijen en het fungeren als eerste aanspreekpunt voor operationele en administratieve vragen.

Wij bieden

  • Uitdagend werk binnen een breed netwerk bestaande uit talent, startups, consultants, corporate organisaties en opleiders.
  • Samenwerken in een klein ambitieus team, waar je bouwt aan een uniek initiatief op het gebied van innovatie en talentmanagement.
  • Werk dat impact heeft op het Nederlandse innovatieklimaat en dat bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een relevante rol en/of ervaring met office management.
  • Je bent een teamplayer, praktische aanpakker, dienstverlenend en nauwkeurig.
  • Het geeft je energie om te pionieren en tegelijkertijd structuur aan te brengen, en daarmee een stevige basis te bouwen voor het programma.
  • Je hebt interesse in innovatie en talentmanagement.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is voor de duur van 1 jaar.
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.818,- en een maximum van €3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Innovation & Impact Centre

Je treedt in dienst bij het Innovation & Impact Centre (I&IC) dat verantwoordelijk is voor valorisatie - naast onderwijs en onderzoek de derde kerntaak van de universiteit. Wij zetten ons in om de kennis en technologie die we bij de TU Delft ontwikkelen ten goede te laten komen aan de maatschappij. Het werk bij I&IC is divers en varieert van advisering op het gebied van onderzoeksfinanciering tot het opzetten van grote publiek-private samenwerkingsverbanden. Ook houden we ons bezig met de ontwikkeling van de TU Delft Campus als innovatie-ecosysteem. We stimuleren ondernemerschap, (inter)nationale samenwerking en strategische planvorming op het gebied van innovatie.
Afhankelijk van je profiel kom je werken op het gebied van onderzoeksfinanciering (zowel NL als EU), intellectueel eigendom, public affairs, corporate innovations, campusontwikkeling, projecten of innovation affairs. Het I&IC is gevestigd midden op de TU Delft Campus, het bruisende innovatie-ecosysteem dat naast de universiteit bijna 300 bedrijven, kennisinstellingen, fieldlabs, (pre-)incubators, restaurants en cafés huisvest. Een inspirerende plek waar je je dagelijks omringt met studenten, onderzoekers, ondernemers en andere innovatieve geesten; allemaal gedreven door dezelfde missie: impact for a better society.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • TUD03632

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you