Tandarts docent

Tandarts docent

Geplaatst Deadline Locatie
2 mei gisteren Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was gisteren).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een tandarts docent met een groot hart voor jonge mensen en hun ambities. Iemand die vragen stellen belangrijker vindt dan antwoord geven en die in staat is om de hedendaagse opvattingen over goede mondzorg te vertalen in de boodschap naar studenten. Ben jij diegene? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je bent een gedreven tandarts of algemeen practicus met bereidheid tot differentiatie. Je bent in staat om in de hedendaagse onderwijscontext je programma aan te bieden in de mix van digitaal en fysiek. Bovendien heb je als docent Tandheelkunde niet alleen een rol als docent, maar ook als coach. Je ondersteunt de jonge studenten bij hun ambities.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Begeleiden practica.
 • Begeleiden werkgroepen.
 • Verzorgen theoriecollege (optioneel).
 • Coachings/begeleidingsgesprekken.
 • Eventueel taken in onderwijs ontwikkeling en -coördinatie.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

De afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc is op zoek naar een ervaren tandarts voor het verzorgen van (pre)klinisch onderwijs aan bachelor en/of masterstudenten Tandheelkunde.

Je ziet veranderingen als een uitdaging in plaats van een belemmering en je bent nog lang niet uitgeleerd. En natuurlijk ben je een teamplayer en wil graag deel uit maken van een team dat volop in ontwikkeling is. De Radboudumc ambities persoonsgericht en innovatief vind je terug in de manier waarop wij opleiden combineren met het verlenen van goede tandheelkundige zorg in nauwe samenwerking met ons uitstekende academisch onderzoek. Je bent bereid om te leren en indien je een vaste kracht wordt, begeleiden wij je om je pedagogisch/didactisch te bekwamen door het behalen van een intern getuigschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.325 en € 5.919 (schaal 11) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc verzorgt onderwijs, doet onderzoek en verleent patiëntenzorg op het brede terrein van de tandheelkunde. Dat doen we persoonsgericht en innovatief.

Binnen onze academische opleiding Tandheelkunde leiden we onze studenten samen met studenten Mondzorgkunde van de HAN op tot mondzorgprofessionals van de toekomst. Wij bieden verschillende disciplines onder één dak aan, denk bijvoorbeeld aan orthodontie maar ook aan differentiaties als gnathologie, implantologie of tandheelkundige behandeling van kinderen of mensen met een beperking.

Bachelor en master Tandheelkunde
Elk jaar starten 67 studenten met de opleiding Tandheelkunde. Studenten bestuderen alle aspecten die samenhangen met pathologie, diagnostiek, preventie en behandeling van tandheelkundige afwijkingen bij de patiënt. Ook motorische, cognitieve, sociale en psychologische aspecten komen ruim aan bod.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar
 • Gezondheid
 • 18—24 uur per week
 • €4325—€5919 per maand
 • Universitair
 • 184483-P1219296-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you