Teamleider HR-advies bij NWO

Teamleider HR-advies bij NWO

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 28 mei Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je leidinggevende ervaring binnen een HR-team en ben jij toe aan de volgende stap in je HR-loopbaan. Wil je meesturen aan de verdere ontwikkeling en bijdrage van HR aan de organisatieambities? Zoek je een omgeving met maatschappelijke impact en een...

Functieomschrijving

Onze afdeling P&O heeft 23 medewerkers, werkend in de teams Beleid en Projecten (B&P), Personeels- en Salarisadministratie (PSA) en Advies en heeft een aantal specialisten die zich bezighouden met arbeidsvoorwaarden (o.a. de CAO) en medezeggenschap. Kennis van de organisatie, een krachtige verbinding tussen de ambities van NWO en de HR-strategie, klantgerichtheid en onze expertise maken ons tot een betrouwbare businesspartner. Een informele en moderne, hybride en professionele manier van samenwerken kenmerkt onze afdeling.

Als Teamleider HR-advies:
  • geef je leiding aan het team van zes HR-adviseurs en de medewerker P&O. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling en bijdrage van het team. Je daagt de teamleden inhoudelijk uit, ondersteunt de professionalisering en ontwikkeling. Ook werk je regelmatig nauw met de adviseurs samen in het kader van bijvoorbeeld organisatie-ontwikkelingsvraagstukken. Je bent een belangrijke schakel tussen het MT en de adviseurs.
  • ben je actief in contact met de organisatie, weet je welke HR-thema's er spelen op organisatieniveau en vertaal je thema's naar de HR-dienstverlening. Samen optimaliseer en uniformeer je adviezen en werkprocessen in het kader van een professionele en effectieve dienstverlening.
  • leid je en werk je mee aan impactvolle HR-projecten. Hierbij werk je nauw samen met professionals van onze afdeling en andere afdelingen. Voorbeelden van actuele projecten zijn SPO, leiderschapsontwikkeling en performance management.
  • neem je deel aan het P&O MT, dat verder bestaat uit het Hoofd P&O, de Coördinator B&P, de specialist Arbeidsverhoudingen en de Teamleider PSA. Het MT draagt, op basis van de HR strategie en de vertaling ervan in (jaar)plannen zorg voor de verdere ontwikkeling van de afdeling en stuurt op de impact van HR op de realisatie van de ambities van NWO, op het bieden van een fijne werkomgeving aan alle medewerkers van NWO en op aantrekkelijk werkgeverschap.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

Je bent een leider met een vernieuwende blik op HR. Je hebt een heldere visie op goed leiderschap en je zet in op zichtbare resultaten en verdere ontwikkeling van het team.
Je vindt het belangrijk de primaire taak van de organisatie en de bijdrage van HR hierin te doorgronden. Je hebt gevoel voor bestuurlijke en interpersoonlijke verhoudingen. Je bent organisatiesensitief en gewend om in een complexe omgeving draagvlak te creëren voor goede besluitvorming en resultaten te bereiken.

Verder ben je een sterke en prettige gesprekspartner op organisatie- en persoonlijk niveau. Je hebt een open persoonlijkheid, gericht op het delen van informatie. Je bent feedbackgericht en zelfreflectief.

Daarnaast beschik je over
  • wo-denk- en werkniveau en een afgeronde relevante opleiding.
  • ervaring als leidinggevende in het HR vak, up-to-date kennis van ontwikkelingen op het vakgebied, inclusief arbeidsrechtelijke aspecten.
  • ervaring met projectmanagement en HR binnen een bestuurlijk complexe organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoeksinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst dienstverband van 0,8/1,0 fte voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Bij zeer goed functioneren kunnen we eerder over gaan tot een vast dienstverband.
Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen
€ 5.088 (schaal 12) en € 6.890 bruto per maand (schaal 13, CAO Onderzoeksinstellingen). Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is NWO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering en ruime opleidingsmogelijkheden. We werken hybride (deels op kantoor en deels thuis), bieden een vergoeding voor het thuiswerken en bieden we je een NS-Business Card voor het reizen met het openbaar vervoer en stellen een laptop en mobiele telefoon van NWO beschikbaar.

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks één miljard euro in onderzoek. Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact - oftewel het succes van NWO - valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €5088—€6890 per maand
  • HBO
  • 4227

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2526HZ, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you