Programmacoördinator Kenniscentrum Cybersecurity

Programmacoördinator Kenniscentrum Cybersecurity

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 16 jun Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ervaren manager of coördinator en kent beleid omtrent hoger onderwijs en onderzoek geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou om samen met ons het Kenniscentrum Cybersecurity verder te versterken.

Functieomschrijving

In de rol van programmacoördinator ben je de rechterhand van de directeur van het kenniscentrum en verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de doorontwikkeling van het kenniscentrum. Samen met de directeur, lectoren en senior onderzoekers van het kenniscentrum zet je de koers uit voor de komende jaren en geef je richting en invulling aan de taken en processen die daarbij horen. Een analytische blik is daarbij onontbeerlijk. Je initieert, coördineert en organiseert gezamenlijke activiteiten van het kenniscentrum, werkt aan een visie en profilering en zorgt voor verbinding met opleidingen, andere kenniscentra en andere relevante organisatieonderdelen. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kenniscentrum, managementrapportages en begroting, in afstemming met de directeur. Verder ben je verantwoordelijk voor de profilering van het kenniscentrum en stuurt de communicatieadviseur inhoudelijk aan op dit vlak.

Tot slot draag je samen met de directeur en in samenspel met de programmacoördinatoren van andere kenniscentra bij aan de HHs-brede beleidsvorming rond onderzoek.

Specificaties

De Haagse Hogeschool (HHS)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een energiek, ondernemend, en communicatief sterk persoon met een analytische en bedrijfsmatige insteek en gevoel voor samenwerken. Je hebt kennis van het hoger onderwijs als kennisinstelling en affiniteit met het onderwerp cybersecurity en/of digitalisering. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht, denkt in kansen en mogelijkheden en weet mensen te verbinden en te motiveren. Verder vinden wij in jouw cv terug dat jij:

  • Beschikt over een afgeronde masteropleiding.
  • Aantoonbare, succesvolle ervaring hebt met het managen van mensen, middelen en processen binnen de complexe context van een hogeschool of een andere publieke instelling.
  • Uitstekende beheersing hebt van Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven.

Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden uit jouw werkervaring waaruit duidelijk wordt dat jij:

  • Het vermogen hebt samen te kunnen werken en te kunnen optreden als medetrekker van veranderingen.
  • Beschikt over advieskracht naar stakeholders en in staat bent een visie vorm te geven en uit te dragen.
  • Een verbinder bent.
  • Vaardigheden hebt in het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk en het fungeren als stevige gesprekspartner voor de omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met mogelijkheid tot verlenging.

  • Een arbeidsovereenkomst voor 2 jaar (D4) voor 0,8 fte, 32 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging.
  • Een salaris van maximaal € 6.579,22 bruto per maand (schaal 13) bij een volledige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag (onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-hbo).
  • Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Lees meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

De Haagse Hogeschool als inclusieve campus

De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij ons centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we immers midden in de samenleving en dienen we daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen.

Wil je meer weten over onze organisatie? www.dehaagsehogeschool.nl

Afdeling

Het Kenniscentrum Cybersecurity (KCCS) van de Haagse Hogeschool is een multidisciplinair kenniscentrum bestaande uit vier lectoraten, namelijk Cyber Security & Safety, Cybercrime & Cybersecurity, Network & Systems Engineering Cyber Security en Cyber Security & Risk Management. Het KCCS heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en stevig op de kaart gezet als kennisinstituut op het brede terrein van cybersecurity. Landelijke media-aandacht, toonaangevende wetenschappelijke publicaties in internationale tijdschriften, talloze presentaties tijdens congressen en bijeenkomsten in het werkveld, onderwijsontwikkeling op bachelor- en masterniveau, tientallen (gast)colleges en de betrokkenheid van docenten en studenten bij onderzoek laten zien dat het KCCS op verschillende manieren haar kennis verspreidt en daardoor het onderwijs versterkt en organisaties helpt bij het weerbaarder worden tegen cyberaanvallen.

De meerjarenambitie van het KCCS is om (verder) uit te groeien tot hét toonaangevende instituut voor praktijkgericht onderzoek op het brede terrein van cybersecurity binnen publieke en private organisaties.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management
  • max. 32 uur per week
  • max. €6579 per maand
  • Universitair
  • AT HHS 20230504

Werkgever

De Haagse Hogeschool (HHS)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you