Senior klinisch innovator

Senior klinisch innovator

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 29 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren zorgprofessional met een passie voor innovatie en digitale zorg? Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van datagedreven zorg en bijdragen aan het verbeteren van de zorg voor patiënten zowel binnen als buiten het ziekenhuis? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een ambitieus project!

Het Radboudumc is koploper op het gebied van klinisch geïmplementeerde continue monitoring van vitale parameters bij patiënten op verpleegafdelingen. Daarnaast hebben we een aantal best practices voor monitoring en zorg op afstand bij uiteenlopende patiëntgroepen in de thuissituatie ontwikkeld, zoals ‘CmyLife’ en ‘Luchtbrug’. Nu is het tijd voor de volgende stap: structurele proactieve en patiëntgeïnitieerde interventies op basis van alle beschikbare klinische data.

Als klinisch leider en coördinator krijg jij de kans om mee te werken aan de ontwikkeling en validatie van datagedreven digitale zorg. Je zet klinische proeftuinen en ontwikkelplaatsen op voor doorlopende klinische validatie en coördineert de inrichting van real-time datamanagement en innovatieve analytics van multi-source klinische data. Ook draag je bij aan het opzetten van scholing om veranderde werkwijzen succesvol te kunnen implementeren en ontwikkel je netwerkzorg met relevante partners in de zorgketen, waarbij de patiënt centraal staat.

In deze functie heb je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en innovatieve medische technologieën. Je werkt samen met gepassioneerde collega's die zich dagelijks inzetten om de zorg te verbeteren. Daarnaast krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren op het gebied van datagedreven digitale zorg.

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van datagedreven digitale zorg en bijdragen aan de verbetering van de zorg voor patiënten? Solliciteer dan nu en maak deel uit van een ambitieus project met grote impact op de gezondheidszorg!

Graag ontvangen we een motivatiebrief, cv en het sectorplan-aanvraagformulier. Dit formulier bevat relevante vragen voor de selectieprocedure.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zoeken een ervaren academisch medisch specialist met aantoonbare affiniteit en ervaring met ontwikkeling en implementatie van innovaties in de patiëntenzorg, continue monitoring en digitale zorg (op afstand). Je kent het Radboudumc en haar kernwaarden en handelt persoonsgericht, innovatief en in een netwerk; heeft sterke affiniteit met de directe patiëntenzorg en excelleert als teamspeler bij innovatieprojecten.

Voor de invulling van deze functie beogen we een senior kandidaat die zowel op het vlak van digitale zorgvernieuwing als klinische excellentie hoog scoort.

Jouw achtergrond en persoonskenmerken zijn:
  • Je concipieert en initieert proactief en zelfstandig projecten op het gebied van digitale en datagedreven zorgvernieuwing. Deze projecten en activiteiten betreffen zowel medisch inhoudelijke als organisatorische aspecten binnen het Radboudumc innovatieprogramma en met een afdeling overstijgende blik. Hierbij speel je een samenbindende leidende rol in de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van nieuwe zorg tussen de verschillende domeinen ((para)medisch, verpleegkundig, Informatiemanagement en Medische technologie en klinische fysiologie). De innovatieve projecten gaan verder dan hetgeen van aan academisch zorgverlener vanuit zijn academische opdracht en/of vanuit de ontwikkelingen in zijn vakgebied verwacht mag worden en de betekenis van de innovaties is daarom het eigen specialistische vakgebied overstijgend en interdisciplinair.
  • Je onderscheidt je ten aanzien van vakbekwaamheid binnen een specifiek zorginhoudelijk vakgebied. Je brengt een deel van de tijd door in actieve patiëntenzorg en wordt door patiënten en collega’s binnen en buiten de instelling als excellent beschouwd.
  • Je speelt een leidende rol in organisatorische functies op het gebied van innovatieve projecten in de patiëntenzorg, continue monitoring en digitale patiëntenzorg binnen en buiten de instelling.
  • Je hebt sterke affiniteit met datamanagement en data-analyse en verbindt innovatieve activiteiten en klinische activiteiten met onderzoek door het aanleveren van onderzoeksvragen, het faciliteren van of participeren in onderzoek, of het implementeren van onderzoeksresultaten. Je bent bij voorkeur al trekker van wetenschappelijke projecten gericht op de ontwikkeling van data gedreven zorg en speelt waar mogelijk een leidende rol in het betreffende onderzoek.
  • De aantoonbaar onderscheidende kwaliteit van jou blijkt uit het feit dat de betreffende ontwikkelingen binnen en buiten het Radboudumc, maar ook buiten het eigen vakgebied impact hebben, blijkend uit bijvoorbeeld publiciteit, wetenschappelijke output, een verworven Radboudumc principal clinician predicaat en onderscheidingen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 8.931 en € 13.001 (schaal UMS) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Deze positie wordt mede gefinancierd door de middelen die beschikbaar komen door het sectorplan medische wetenschappen. Met de sectorplannen wil het ministerie van Onderwijs cultuur en Wetenschap (OCW)een structurele bijdrage leveren aan het verbeteren van de samenhang en samenwerking tussen onderwijs en onderzoek, en meer rust en ruimte in de wetenschap door de inzet van meer vaste contracten. Daarnaast dragen de sectorplannen bij aan het maken van gezamenlijke, scherpe keuzes over taakverdeling en profilering tussen en van universiteiten. Het Radboudumc staat volledig achter deze doelstellingen en heeft deze kans aangegrepen om een aantal belangrijke bestaande strategische thema’s binnen het Radboudumc te versterken en verdiepen.

Het gaat hier om de thema’s preventie, datadriven & Artificial Intelligence (AI), en moleculaire mechanismen van ziekten en nieuwe behandelingen die erg mooi aansluiten bij de thematische focus van het sectorplan, te weten preventie, datagedreven innovatie en de weg van fundament naar toepassing. We hopen hiermee niet alleen een impuls te geven aan het onderzoek binnen het radboudumc, maar ook de unieke positie van universitair medische centra te versterken: op geen andere plek is de wisselwerking tussen fundamenteel onderzoek en de behandeling van (complexe) patienten zo duidelijk aanwezig, en is de potentie voor impact op zowel patiënten als gezonde mensen zo groot.

AI, e-health en medische technologie als thema binnen het sectorplan
In het focusgebied "data-driven health: AI, e-health en medische technologie” zetten we in op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologie in de medische praktijk. Met het sectorplan kan Radboudumc, samen met regionale, nationale en internationale samenwerkingspartners, verder bouwen aan een zelflerend zorgsysteem waar gegevens over onze patiënten en de uitkomst van behandelingen worden gebruikt om de behandeling van toekomstige patiënten te verbeteren en nieuwe preventie strategieën te ontwikkelen.
De werkzaamheden van de beoogde kandidaat zullen plaatsvinden in nauwe afstemming met Health Innovation Labs van het Radboudumc en passen binnen het innovatiethema ‘Zorg dichtbij’.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 16—24 uur per week
  • €8931—€13001 per maand
  • Universitair
  • 184763-P1221180-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you