Werkplek-engineer Microsoft (0,8 - 1,0 fte)

Werkplek-engineer Microsoft (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 4 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor de dagelijkse beheertaken binnen het domein van ICT-werkomgeving, met zwaartepunt Microsoft-ecosysteem?

Functieomschrijving

De directie Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een werkplek-engineer Microsoft.  

Als werkplek-engineer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse beheertaken binnen het domein ICT-werkomgeving. Het zwaartepunt van de rol ligt op de producten binnen het Microsoft-ecosysteem. Je werkt, als onderdeel van het Scrum-team, mee aan een veilige en betrouwbare werkplek voor medewerkers en studenten. Vanuit die hoedanigheid heb je ook te maken met diverse stakeholders binnen de Universiteit Utrecht.  

Wat ga je doen?
  • Je bent samen met je collegabeheerders verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van Microsoft-endpoints.
  • Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, analyseren en oplossen van gemelde (3elijns) incidenten en problemen volgens vastgestelde ITIL-processen.
  • Je bent verantwoordelijk voor wijzigingsvoorstellen ter verbetering van de dienstverlening naar klanten en het (in teamverband) uitvoeren van deze wijzigingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van Knowledgebase-items en werkinstructies en het overdragen van die kennis naar de afdeling Support.
  • Je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de ICT-werkplek omgevingen (zoals SCCM/Intune) en komt met verbetervoorstellen.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het domein ICT-werkomgeving en denkt mee over de mogelijke inzet hiervan binnen de organisatie.
  • Je neemt deel aan diverse projecten zoals de inrichting van de nieuwe werkplek.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  •  Je hebt hbo- werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het beheer van Windows OS, het Microsoft ecosysteem, met de bijbehorende Enterprise-beheertools.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Azure Cloud.
  • Je hebt kennis van en ervaring met processen als applicatie-provisioning (packaging).
  • Je hebt elevante Microsoft-certificeringen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met ITIL en een SCRUM-/Agile werkwijze, bij voorkeur in een enterprise-omgeving.
  • Je bent een teamplayer waarvoor samenwerking met anderen vanzelfsprekend is.
  • Je bent dienstverlenend en klantgericht.
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8-1,0 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.257,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden, sport en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

 

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. De directie ITS bestaat uit veertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.
ITS is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.

We hechten veel waarde aan openheid, samenwerking en ontwikkeling. Klantgericht werken, betrouwbaarheid en kwaliteit; daar gaan we voor. Samen voor het beste resultaat. Als dit ook jouw drijfveren zijn, dan pas je goed bij ons. Ook hebben we oog voor ieders ontwikkeling. Training on the job, een opleiding of coaching. Dat mag je van ons verwachten.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 1209769

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you