Fellow Neonatologie

Fellow Neonatologie

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 30 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij die initiatiefrijke fellow neonatologie die in het Amalia kinderziekenhuis wil komen werken? Dan kom je in terecht op een afdeling, die voorop loopt in het onderzoek naar en de behandeling van hemodynamische problemen bij pasgeborenen. Je gaat deel uitmaken van een collegiaal en ambitieus team, dat nauwe samenwerking en gezamenlijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Kom jij ons team versterken?

Als fellow neonatologie voer je het vak in volle breedte uit, waarbij je primair de directe (24/7) patiëntenzorg op je neemt. Dit betekent dat je werkt in de kliniek, waar je in aanraking komt met onder andere kinderchirurgie, kindercardiologie, kinderneurochirurgie en Extracorporele Life Support (ECLS), en op de polikliniek, waar je deelneemt aan de landelijke neonatale follow-up. Op deze manier word je als fellow maximaal uitgedaagd binnen de mogelijkheden die dit subspecialisme biedt. Daarnaast is er, conform de voorwaarden van de CSO en sectie neonatologie, ruimte om je te verdiepen in een niet-klinische kerntaal, zoals wetenschappelijk onderzoek of het schrijven van N3 landelijke aanbeveling. Ook draag je bij aan het klinisch opleiden van physician assistants, verpleegkundigen en (co)assistenten. Affiniteit met neonatale hemodynamiek is hierbij een pre.

Binnen ons uitdagende werkklimaat maken we graag gebruik van de expertise van individuele teamleden op bepaalde aandachtsgebieden. Op deze manier werken we vanuit diverse invalshoeken samen aan de beste, meest persoonsgerichte zorg. Op innovatieve wijze kunnen wij zo in alle facetten van de neonatologie zorg blijven verlenen. Wat ons uniek maakt, is ons hechte team, waarin wij ieders sterke kanten zo veel mogelijk benutten. Wij zijn oprecht trots op de open en respectvolle aanspreekcultuur op onze afdeling, waar laagdrempelige interactie met collega's van binnen en buiten de neonatologie regel is en geen uitzondering.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent kinderarts of aios in het laatste jaar van de opleiding. Bij voorkeur heb je een aantoonbaar aandachtsgebied. Je durft jezelf te zijn in een veelzijdige groep en bent enthousiast, open, eerlijk en je hebt gevoel voor humor. Bovendien beschik je over zodanig goede sociale en communicatieve vaardigheden, dat je verbindend kunt optreden. Je ziet ouders dan ook als partners in de zorg en je steunt hen op de manier die bij hen past.

Het is jouw ambitie om elke dag weer de beste persoonsgerichte zorg aan patiënten te geven en die zorg, waar mogelijk, verder te verbeteren. Daarin kun je prima zelfstandig functioneren, maar je werkt ook graag met anderen samen. Ook ben je flexibel en vernieuwend. De mentaliteit zou moeten zijn: je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van de opleiding.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.758 en € 8.069 (schaal MS) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling c.q. het zorgdomein Perinatologie is onderdeel van het Amalia kinderziekenhuis van het Radboudumc. Dit zorgdomein wordt gevormd door de subafdelingen Verloskunde en Neonatologie. De afdeling Neonatologie omvat 21 intensive care bedden, verdeeld over drie units, en 8 high/medium care bedden. Sinds 2022 beschikken we over een compleet nieuwe en zeer moderne neonatale intensive care met eenpersoonskamers, waar ook kinderchirurgische ingrepen en neonatale/pediatrische Extracorporele Life Support (ECLS) behandelingen plaatsvinden. We maken gebruik van moderne technieken, niet alleen in de zorg, maar ook in het (simulatie)onderwijs.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, zorgondersteuners, arts-assistenten, physician assistants, verpleegkundig specialisten en 14 stafleden neonatologie, van wie 2 fellows. Binnen het Amalia kinderziekenhuis is de afdeling Neonatologie hét expertisecentrum voor aangeboren aandoeningen, waaronder congenitale hernia diafragmatica (CHD) en persisterende pulmonale hypertensie van de neonaat (PPHN). Ook vormen we een wezenlijk onderdeel van bijvoorbeeld de expertisecentra hemangiomen en congenitale vaatmalformaties Nijmegen (HECOVAN) en differences in sex development (DSD). Er is een intensieve samenwerking met diverse deelspecialismen met één gezamenlijk doel: zorg op maat voor kind en ouders.

Jaarlijks behandelen wij in het Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen ongeveer 24.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar. Dat is 16% van alle patiënten in het Radboudumc. Als academisch medisch centrum integreren we onderzoek, onderwijs en zorg. Wij bieden integrale zorg die we om het kind en zijn familie organiseren en betrekken kinderen en ouders actief bij het zorgproces. Onze focus ligt op aangeboren aandoeningen, (complexe) derdelijnszorg, traumazorg en geboortezorg.

Er werken ruim duizend medewerkers in het Amalia kinderziekenhuis. Onze betrokken en bevlogen medewerkers zijn cruciaal in het bereiken van ons doel om de beste zorg voor de patiënt en zijn familie te bieden. Werken in het Amalia kinderziekenhuis betekent werken in een innovatieve en persoonsgerichte omgeving, waarin je als professional het beste uit je zelf kunt halen door grenzen te verleggen. Kijk eens naar onze film over het Amalia kinderziekenhuis.

Binnen het Amalia kinderziekenhuis is de centrumleiding integraal verantwoordelijk voor het kinderziekenhuis. De leiding bestaat uit drie leden, de bedrijfskundig directeur, de medisch directeur en de verpleegkundig directeur.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 35—40 uur per week
  • €6758—€8069 per maand
  • Universitair
  • 185063-P1225649-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you