Beleidsadviseur Kwaliteit

Beleidsadviseur Kwaliteit

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 3 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De ontwikkelingen in de langdurige zorg gaan snel. De zorgzwaarte neemt toe en we zien meer complexe problematiek, terwijl het tekort aan zorgprofessionals toeneemt en de budgetten krimpen. Ga er maar aan staan. Als jij wel houdt van een uitdaging en je je samen met ons hard wilt maken voor kwaliteitsverbetering in de langdurige zorg, dan ben jij de beleidsadviseur die we zoeken!

Functieomschrijving

Waar blink jij in uit?

Je bent een enthousiaste teamspeler en een efficiënte doener, die de verbindende schakel vormt tussen Verenso (specialisten ouderengeneeskunde) en de NVAVG (artsen VG). Als beleidsadviseur maak je onderdeel uit van het gezamenlijke projectteam van het meerjarenprogramma Richtlijnen artsen langdurige zorg. Het doel daarvan is het ontwikkelen van monodisciplinaire richtlijnen en handreikingen voor artsen in de langdurige zorg, die gericht zijn op preventie, diagnose en medicamenteuze behandeling. Door gezamenlijk op te trekken kunnen de artsen in de langdurige zorg een belangrijke stap zetten richting de best passende zorg. Met je brede blik en je creatieve denkvermogen help je ons die stap te zetten, waarbij je verbinding legt tussen wetenschap en praktijk.

Specificaties

Verenso

Functie-eisen

Je hebt een academisch werk- en denkniveau, je bent resultaatgericht en je hebt ervaring met projectmatig werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen € 4.700 en € 6.500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • De mogelijkheid om hybride te werken.

Je komt in dienst bij Verenso of de NVAVG.

Werkgever

Verenso

Je gaat aan de slag voor de beroepsverenigingen voor specialisten ouderengeneeskunde (Verenso) en artsen VG (NVAVG), die in Gebouw ’t Hart in Utrecht gehuisvest zijn. Beide verenigingen zetten zich in om hun doelgroep van de juiste en de beste zorg te voorzien. Dat doen ze onder andere door samenwerking, opleiding en belangenbehartiging en dus ook door richtlijnontwikkeling.

Kijk op www.verenso.nl en www.nvavg.nl voor meer informatie over Verenso en de NVAVG.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Gezondheid; Economie; Gedrag en maatschappij; Recht; Taal en cultuur; Voeding
  • 24—40 uur per week
  • €4700—€6500 per maand
  • Universitair
  • PA LV 20230511

Locatie

Orteliuslaan 750, 3528 BB, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you