Marketing- en communicatiespecialist

Marketing- en communicatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
12 mei 29 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Weet jij hoe je onderzoek en onderwijs in de schijnwerpers zet? Heb jij een neus voor het bereiken van de juiste doelgroepen en talent voor het vertalen van een complexe boodschap naar een breed publiek? En heb jij affiniteit met taal, communicatie, cultuur, kunst en geschiedenis? Dan zijn wij op zoek naar jou als marketing- en communicatiespecialist!

Als Marketing- en communicatiespecialist ontwikkel je mede de strategie voor de interne en externe branding van de Faculteit der Letteren. Je buigt je over communicatievraagstukken op het gebied van onderzoek, onderwijs en impact, maar ook over projectmatige zaken zoals communicatie omtrent huisvesting. Dit doe je in samenspraak met de onderzoeksinstituten, Bureau Onderzoek & Onderwijsbeleid, de afdeling Marketing en Communicatie en waar nodig met het Faculteitsbestuur. Je adviseert over kleine en grote campagnes en communicatietrajecten, ontwikkelt mede de content voor deze trajecten en coördineert de uitvoering. Daarnaast treed je op als aanspreekpunt van de faculteit bij vragen van externen. In afstemming met de divisie Marketing & Communications op centraal niveau neem je ook contact op met de pers (dagbladen, talkshows, documentaires, etc.) en programmamakers om de faculteit en de betrokken wetenschappers ook hier in de schijnwerpers te zetten.

Door jouw overkoepelende blik weet je lijn te brengen in de communicatiestrategie van de faculteit als geheel.

Verder ontwikkel je samen met de contentspecialisten content voor de websites van de faculteit en de onderzoeksinstituten Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture & History (RICH). Hierbij kun je denken aan artikelen, podcasts, nieuwsberichten en andere uitingen.

Als Marketing- en communicatiespecialist ben je onderdeel van de afdeling Marketing en Communicatie binnen de Faculteit der Letteren. Het team bestaat uit 12 medewerkers, die ieder een eigen aandachtsgebied hebben. Iedereen werkt zelfsturend en er heerst een open en informele sfeer binnen de afdeling. We verwelkomen in het bijzonder sollicitaties van kandidaten die bijdragen aan de diversiteit van het team.
Je rapporteert aan het Hoofd Marketing en Communicatie en werkt in nauwe afstemming met het Hoofd Bureau Onderzoek en Onderwijsbeleid.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting journalistiek, marketing of communicatie.
  • Je hebt talent voor en ruime aantoonbare ervaring met het opzetten en uitrollen van multimediale campagnes (onder andere digitaal, tv, print) voor verschillende doelgroepen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met thema’s binnen de Faculteit der Letteren: taal, communicatie, literatuur, cultuur, kunst en geschiedenis
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en over daadkracht;
  • Je kan wetenschappelijke onderzoeksresultaten vertalen naar acties en middelen voor een breed publiek.
  • Je hebt een positieve, servicegerichte, flexibele en stressbestendige houding; je bent in staat om onder druk en met deadlines te werken en tegelijkertijd overzicht te bewaren.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over een relevant netwerk in het medialandschap
  • Ervaring met werken in een content management systeem en met diverse tools voor o.a. monitoring en SEO is een pre. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11). Er kan sprake zijn van een aanloopschaal in schaal 10 (salaris tussen € 2.960 en € 4.670) wanneer de kandidaat bij aanvang van deze functie nog niet volledig kan vervullen gedurende maximaal twee jaar op basis van CAO.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Letteren zet zich in voor het produceren van wetenschappelijke en maatschappelijke kennis die er toe doet. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers verzorgen we onderwijs en doen we onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, en taalkunde en communicatie, met behulp van innovatieve methodologieën en werken we nauw samen binnen de verschillende disciplines. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Met ongeveer 2.500 studenten, verdeeld over drie departementen – het departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Oudheid, het departement Moderne Talen en Culturen en het departement Taal en Communicatie – willen we bijdragen aan een duurzamere en inclusievere wereld. Daarom verwelkomen we in het bijzonder sollicitaties van kandidaten met verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden die onze opleidingen en onderzoeksprofielen kunnen versterken.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • 1209721

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you