HR Medewerker

HR Medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
12 mei 28 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Kom bij ons team en maak een vliegende start in je carrière! We zijn op zoek naar een enthousiaste en georganiseerde collega die graag ondersteuning biedt in het wervings- en selectieproces en plezier haalt uit het beantwoorden van verschillende vragen van vacaturehouders en potentiële kandidaten.

Als lid van ons HR-team bij de faculteit Maatschappij en Gedrag speel je samen met een HR collega en een recruiter een cruciale rol in het wervings- en selectieproces. Je werkt samen met de HR-adviseur en ondersteunt de voorzitters van selectiecommissies bij het opstellen en verwerken van vacatureteksten in ons geavanceerde wervingssysteem, SAP SuccessFactors.

Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en regelingen en ondersteun je onze diversity officer en het Hoofd HR bij hun administratieve werkzaamheden.

Als een echte teamspeler zul je ook intakegesprekken voeren met nieuwe medewerkers om hen vertrouwd te maken met onze personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden. Je kunt complexe informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien ben je proactief, zelfstandig en sta je altijd klaar om anderen te helpen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je kunt complexe informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien ben je proactief, zelfstandig en sta je altijd klaar om anderen te helpen.

Verder heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding met relevante werkervaring, of een HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Personeel en Arbeid. Een goede beheersing van de Engelse taal is essentieel. Ervaring met een personeelsinformatiesysteem, bij voorkeur SAP, is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een parttime dienstverband van 26,6 - 30,4 uur per week (0,7 - 0,8 fte op basis van een 38-urige werkweek) voor een periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris varieert, afhankelijk van relevante ervaring, tussen €2471 en €3336 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling, en doorgroei naar salarisschaal 8 (maximaal €3764) is op termijn mogelijk, op basis van opleiding en ervaring. We volgen de Cao Nederlandse Universiteiten.

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan ons groeiende succes? We zien je reactie graag tegemoet.

Wat bieden we je verder

Naast het salaris en de inspirerende omgeving op Roeterseiland bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • 232 vakantie-uren per jaar (gebaseerd op fulltime) en extra vakantiedagen tussen kerst en 1 januari;
  • 7 weken geboorteverlof met 100% salarisbehoud en gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
  • de mogelijkheid om hybride te werken en thuis een werkplek in te richten;
  • een pensioen bij ABP, waar de UvA voor tweederde aan bijdraagt.
Bij onze HR afdeling krijg je 9 nieuwe collega's. De meesten hebben al veel HR-werkervaring, dus je kan veel van hen opsteken. We hopen dat wij ook veel van jou gaan leren door een frisse blik op HR.

Werkgever

Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • HRM
  • Gedrag en maatschappij
  • 26.6—30.4 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • HBO
  • 11611

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you