Student-assistent UvA IDEAs

Student-assistent UvA IDEAs

Geplaatst Deadline Locatie
15 mei 1 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het team UvA IDEAs van de dienst Student Services zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Student-assistent voor 8 uur per week.

De dienst Studenten Services (StS) geeft invulling en uitvoering aan het studentenbeleid door dienstverlening en ondersteuning aan studiekiezers, studenten en pas afgestudeerden van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het doel is de studieloopbaan van studenten zo goed mogelijk te laten verlopen door advisering, begeleiding en informatieverschaffing. StS richt zich hierbij op verschillende expertisegebieden zoals studiekeuze, studentbegeleiding, internationalisering en optimalisatie van de studieloopbaan.

In 2017 is UvA IDEAs, het studenten platform voor studenten met een functiebeperking en/of chronische ziekte aan de UvA gestart, in opdracht van het College van Bestuur. IDEAs staat voor: Inclusivity, Disability, Equity, Accessibility for and by students. Doel van UvA IDEAs is om de zichtbaarheid van het onderwerp 'Studeren met een functiebeperking of chronische ziekte' te vergroten. Het platform draagt bij aan een positieve studeerervaring van studenten met een functiebeperking of chronische ziekte.

Bij UvA IDEAs werken drie student-assistenten. Wegens vertrek van één van hen zoeken wij per 1 juli 2023 een derde lid van het platform.

Wat ga je doen?
Als student-assistent bij UvA IDEAs ga je aan de slag met:
  • deelnemen aan werkgroepen over het onderwerp 'Studeren met een functiebeperking en/of chronische ziekte';
  • signaleren en feedback geven aan de UvA-organisatie over het onderwerp 'Studeren met een functiebeperking en/of chronische ziekte';
  • het beheren van de instagrampagina van UvA IDEAs;
  • het geven van informatie aan studenten en het verwijzen naar de juiste personen en organisatieonderdelen binnen de UvA;
  • het organiseren van evenementen voor studenten en staf, waarbij functiebeperking en/of chronische ziekte het onderwerp is;
  • deelnemen aan voorlichtingsdagen van de UvA of hieraan gerelateerde activiteiten;
  • het contact onderhouden met en uitbreiden van de WhatsApp klankbordgroep. Dit is een groep studenten die elkaar en andere studenten kunnen steunen bij de studie en de academische omgeving in bredere zin;

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je bent een student aan de UvA met ervaring en/of grote affiniteit met het onderwerp 'Studeren met een functiebeperking en/of chronische ziekte'. Daarnaast:
  • ben je proactief;
  • heb je ideeën over onderwerpen voor het organiseren van evenementen m.b.t. studeren met functiebeperking en/of chronische ziekte;
  • kun je anderen goed overtuigen en enthousiasmeren;
  • kun je goed samenwerken en werk je accuraat en gestructureerd;
  • ben je stressbestendig en weet je de juiste prioriteiten te stellen;
  • ben je flexibel inzetbaar;
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een parttime dienstverband van 8 uur per week voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden met daarna de mogelijkheid tot eenmalige verlenging van een jaar.

Je salaris bedraagt bij aanvang van het dienstverband, €2.402 tot €2.611 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Studenten Services

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Studenten Services geeft invulling en uitvoering aan het studentenbeleid door dienstverlening en ondersteuning aan studiekiezers, studenten en pasafgestudeerden van de UvA. Het doel is de studieloopbaan van studenten zo goed mogelijk te laten verlopen door advisering, begeleiding en informatieverschaffing. StS richt zich op verschillende expertisegebieden en disciplines, zoals voorlichting en studiekeuze, studentbegeleiding en internationalisering.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 8 uur per week
  • €2402—€2611 per maand
  • HBO
  • 11601

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you