Functioneel Beheerder (ICT)

Functioneel Beheerder (ICT)

Geplaatst Deadline Locatie
15 mei 28 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Functioneel Beheerder

Wil jij deel uitmaken van een team dat ervoor zorgt dat duizenden mensen zonder problemen hun dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren? Wij zoeken een functioneel beheerder die met ons samenwerkt om ons TOPdesk-systeem draaiende te houden.

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder krijg je de kans om samen te werken met een team van gepassioneerde IT-professionals en werk je dagelijks met TOPdesk, dat verdeeld is in verschillende modules die jij gaat beheren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheer van dit systeem en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Binnen ons TOPdesk ICTS werken meer dan 500 behandelaars en 90 behandelingsgroepen die jaarlijks meer dan 100.000 meldingen afhandelen en meer dan 25.000 wijzigingsaanvragen verwerken.

Je zult een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van gebruikers, het oplossen van storingen en het bijdragen aan tactische processen en beheerdocumentatie. Dit doe je in samenspraak met alle stakeholders, waarbij je ook rekening houdt met ons eigen ontwikkelde maatwerk. Daarnaast heb je contact met medewerkers en leidinggevenden binnen en buiten ICTS, waaronder de 14 faculteiten van de HvA en UvA.

Als lid van het team functioneel beheer/procesmanagement zul je ook samenwerken met andere IT-afdelingen om ervoor te zorgen dat ons TOPdesk-systeem up-to-date blijft en aan de behoeften van onze gebruikers voldoet.

Hier ga je werken als Functioneel Beheerder in Amsterdam

Als Functioneel Beheerder Topdesk ICTS werk je in Amsterdam bij de Hogeschool en Universiteit van Amsterdam. Je bent onderdeel van het team Functioneel Beheer TOPdesk, dat samenwerkt met andere teams om de processen rondom de bedrijfkritische applicatie Topdesk te verbeteren en te automatiseren. Je hebt 2 directe collega's waarmee je intensief samen werkt. Voor de gehele afdeling Servicedesk en Procesmanagement zijn 35 collega's werkzaam. Met jouw team adviseer je over het gebruik van de applicatie en ondersteun je de IT-processen van de twee grootste onderwijsinstellingen van Amsterdam.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • kennis van TOPdesk of een vergelijkbare ITSM tooling;
  • hbo opleidings- of werk- en denkniveau;
  • kennis van ITIL processen;
  • Nederlandse taalvaardigheid; het schrijven van documentatie;
  • je kan nadenken vanuit de verschillende gebruikersperspectieven en zo vorm geven aan de juiste inrichting.

Arbeidsvoorwaarden

Een functie die past binnen het functieprofiel Functioneel Beheerder 2 en is ingedeeld in schaal 9. Dit betekent een bruto maandsalaris tussen € 3.098,- en € 4.257,- bij een volledig dienstverband (38 uur per week) exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Inschaling is afhankelijk van competenties en werkervaring. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
  • mobiele telefoon en een laptop;
  • internet- en thuiswerkvergoeding;
  • pensioenopbouw bij het ABP;
  • je hebt de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • door wekelijks twee uur meer te werken dan je arbeidsuren, ontvang je op jaarbasis 96 compensatie-uren. Dat geldt ook als je parttimer bent;
  • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
  • je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.
Het betreft een fulltime dienstverband voor 38 uren per week. We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je standplaats wordt de Hogehilweg 21 in Amsterdam Zuidoost.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Voor de HvA, zie medewerkers aan het woord.

Werkgever

ICT Services UvA

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. Voor de centrale dienst ICT Services (ICTS) werken circa 300 medewerkers die de primaire processen van zowel de UvA als de HvA ondersteunen. Wij doen dit door innovatieve en betrouwbare IT-diensten te leveren aan ruim 90.000 studenten en 10.000 medewerkers.

Meer lezen.

Voor meer informatie zie onze LinkedIn-pagina Universiteit van Amsterdam: Werken in de ICT | LinkedIn en de websites: www.HvA.nl en www.UvA.nl.

De dienst

De Dienst ICT Services (ICTS) is verantwoordelijk voor alle ICT-diensten die geleverd worden aan UvA- en HvA- studenten en medewerkers. In totaal werken ca. 270 (fte) interne medewerkers en ca. 50 (fte) externe medewerkers bij ICTS.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 11593

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you