Projectcoördinator LIFTS

Projectcoördinator LIFTS

Geplaatst Deadline Locatie
15 mei 5 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een gezonde toekomst van jongeren in het praktijkonderwijs? Op 1 september start het 5-jarig onderzoeksproject Healthy Lifestyle for low liTerate teenagerS (LIFTS) gefinancierd door NWO. Scholieren in het praktijkonderwijs, d.w.z. jongeren met een licht verstandelijke beperking, ervaren grote uitdagingen in het maken van gezonde keuzes. Het doel van LIFTS is om bij te dragen aan de gezondheid van deze jongeren door effectief gebruik te maken van innovatieve gezondheidstechnologie die aansluit bij de behoeften, wensen en belevingswereld van deze jongeren. LIFTS is een samenwerking tussen drie universiteiten, Wageningen University & Research (WUR), Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en Universiteit Utrecht (UU), en partijen als de Sectorraad Praktijkonderwijs, Stichting Special Heroes Nederland, Trimbos Instituut, InnoSportLab Sport & Beweeg, GGD Gelderland Zuid, NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen en het Voedingscentrum. Vier promovendi worden aangesteld (2 bij WUR, 1 bij TU/e en 1 bij UU). Vier praktijkscholen vormen de proeftuinen waarin het participatieve onderzoek met leerlingen, docenten, verzorgers, ontwerpers, beleidsmakers en onderzoekers zal plaats vinden.

Extra informatie over het project Healthy LIFestyle

Als projectcoördinator ben je werkzaam bij de leerstoelgroep Gezondheid en Maatschappij van Wageningen Universiteit & Research en werk je nauw samen met partners buiten deze groep. Als projectcoördinator ondersteun je de onderzoeksactiviteiten van o.a. de promovendi en ben je verantwoordelijk voor een goede coördinatie en communicatie tussen de verschillende samenwerkende partijen en met de buitenwereld. Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen, draagt zorg voor een passende planning en onderneemt actie wanneer dat nodig is. De Standplaats voor deze functie is Wageningen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Je hebt een opleiding en/of werkervaring op het terrein van gezondheidsbevordering, het sociale domein, onderwijs, jeugd(zorg) of ander relevant terrein.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken, kan sturen op grote lijnen en op resultaat.
  • Je bent een organisatietalent, weet partijen te verbinden en inspireren, agendeert uitdagingen en dilemma’s in een vroeg stadium en spreekt partijen aan op hun taken en rollen.
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met wetenschappelijk onderzoek. Kennis van participatief actie onderzoek is een pre.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands (C2) als in het Engels (C1).

Hier ga je werken
Leerstoelgroep Gezondheid en Maatschappij
De leerstoelgroep Gezondheid en Maatschappij is onderdeel van het Departement Maatschappijwetenschapen van Wageningen University. Het onderzoek en onderwijs van de groep is gericht op maatschappelijk relevante gezondheidsvraagstukken. Centraal staat de interactie tussen individuen en hun sociale en fysieke omgeving.
Meer weten over de Leerstoelgroep? Lees Health and Society

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week bij een volledige werkweek, extra vakantie / compensatie uren op te bouwen;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • uitstekende pensioenregeling via het ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.818,- tot maximaal € 4.257,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 8/9). Dit betreft een tijdelijk functie van 0.2 fte tot en met 31 augustus 2028.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Management
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 7 uur per week
  • HBO
  • P1227636-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you