Kinderarts-nefroloog

Kinderarts-nefroloog

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 18 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De subafdeling Kindernefrologie van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis is per 1 augustus 2023 op zoek naar een 6e kinderarts-kindernefroloog, met interesse in niertransplantatie zorg. Wil jij samen met ons een significant impact on health and healthcare hebben? Dan maken we graag kennis met je!

Als kindernefroloog ben je medeverantwoordelijk voor de klinische en poliklinische patiëntenzorg, inclusief de (chronische en acute) dialyse en niertransplantatie. Ook begeleid je arts-assistenten en coassistenten. Je werkt nauw samen met andere specialisten zoals kinderurologen, internist-nefrologen, kinderchirurgen, kinderradiologen en collegae van de pathologie. Daarnaast lever je een bijdrage aan het onderwijs dat voor (inter)nationale collegae, arts-assistenten, studenten en verpleegkundigen wordt verzorgd.

Mocht een latere start of andere deelaanstelling gewenst zijn, neem dan contact op om deze mogelijkheden verder te exploreren.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en enthousiaste kinderarts-kindernefroloog die ons team komt versterken! Ben jij een geregistreerd kindernefroloog met interesse in niertransplantaties bij kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als kinderarts-kindernefroloog bij ons sta je middenin een hecht netwerk van professionals die zich dagelijks inzetten voor de gezondheid van kinderen. Jij bent de expert op het gebied van nierziekten en niertransplantaties en weet jouw kennis op een begrijpelijke manier over te brengen op patiënten en hun familie.

Bij ons werk je niet alleen, maar in een team van betrokken professionals die zich inzetten voor hetzelfde doel. Als teamplayer met goede communicatieve vaardigheden draag jij bij aan een goede samenwerking en een positieve werksfeer.

Bij ons krijg je de ruimte om flexibel en innovatief te zijn. Wij staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven en moedigen onze medewerkers aan om mee te denken en te doen.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team van gedreven professionals die zich dagelijks inzetten voor de gezondheid van kinderen!

Arbeidsvoorwaarden

De gewenste startdatum is 1 augustus 2023. Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 8.931 en € 13.001 (schaal UMS) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De subafdeling Kindernefrologie wordt gevormd door 5 kindernefrologen en 2 verpleegkundig specialisten die werkzaam zijn binnen het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis. Onze subafdeling is een door VWS erkend Expertisecentrum voor Zeldzame Nierziekten en verbonden aan het European Rare Kidney Disease Reference Network (ERKNet). Tevens zijn we één van de 3 full facility centra in Nederland waar kinderen met nierfunctie-vervangende therapie (zowel hemodialyse alsook peritoneaal dialyse en niertransplantatie) worden behandeld. Deze kinderen worden door een multidisciplinair team begeleid. Ook is er een nauwe samenwerking met de kinderurologen, onder andere rondom urologische problematiek rondom niertransplantatie, bij aangeboren aandoeningen van nieren en urinewegen en bij urolithiasis. De subafdeling is zeer actief in wetenschappelijk onderzoek, zich uitend in 2 hoogleraren en vele promovendi.

Kindernefrologie is onderdeel van de vakgroep Kindergeneeskunde en vormt samen met andere afdelingen het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc. Het Amalia kinderziekenhuis heeft een breed academisch pallet aan topklinische en topreferente kinderzorg en onderscheidt zich met name op het domein van de erfelijke en aangeboren aandoeningen. Negentig procent van de verwijzingen komen van kinderartsen in de regio, al is de zorg met nierfunctie vervangende therapie regio-overstijgend. Als Kindernefrologie beperken we ons tot de 3e en 4e lijns zorg.

Jaarlijks behandelen wij in het Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen ongeveer 24.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar. Dat is 16% van alle patiënten in het Radboudumc. Als academisch medisch centrum integreren we onderzoek, onderwijs en zorg. Wij bieden integrale zorg die we om het kind en zijn familie organiseren en betrekken kinderen en ouders actief bij het zorgproces. Onze focus ligt op aangeboren aandoeningen, (complexe) derdelijnszorg, traumazorg en geboortezorg.

Er werken ruim duizend medewerkers in het Amalia kinderziekenhuis. Onze betrokken en bevlogen medewerkers zijn cruciaal in het bereiken van ons doel om de beste zorg voor de patiënt en zijn familie te bieden. Werken in het Amalia kinderziekenhuis betekent werken in een innovatieve en persoonsgerichte omgeving, waarin je als professional het beste uit je zelf kunt halen door grenzen te verleggen. Kijk eens naar onze film over het Amalia kinderziekenhuis.

Binnen het Amalia kinderziekenhuis is de centrumleiding integraal verantwoordelijk voor het kinderziekenhuis. De leiding bestaat uit drie leden, de bedrijfskundig directeur, de medisch directeur en de verpleegkundig directeur.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 24—40 uur per week
  • €8931—€13001 per maand
  • Universitair
  • 185303-P1228273-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you