Manager Public Affairs

Manager Public Affairs

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 14 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Zie jij jezelf als een verbindende schakel tussen TU Delft en haar publieke stakeholders?

Impact maken door het wetenschappelijk onderzoek en de technologische ontwikkelingen van de TU Delft te delen met beleidsmedewerkers en politici en met hen samen te werken om maatschappelijke uitdagingen beter te begrijpen en bij te dragen aan oplossingen.

Functieomschrijving

Als Manager Public Affairs

  • Werk je voor en samen met de twee hoofden Public Affairs aan strategische PA prioriteiten, zoals Klimaat & Energie, Digitalisering/AI en Health. Samen vertalen we wetenschap in extern relevante (beleid)thema’s.
  • Weet jij waar de prioriteiten liggen bij beleid, bestuur en politiek op landelijk niveau en in de regio Zuid-Holland omdat je ontwikkelingen op de voet volgt.
  • Ondersteun je met het in kaart brengen van de strategische stakeholders van de TU Delft, om vervolgens contact en samenwerking met hen tot stand brengen en te onderhouden
  • Verbind je wetenschappers en publieke stakeholders met elkaar en ben je in staat als ‘de vertaler’ tussen beide werelden op te treden.
  • Ben je hands-on, regelmatig verricht je organisatorische werkzaamheden om de samenwerking met strategische partijen verder te brengen.
  • Krijg je meer en meer de vrijheid om zelfstandig aan het werk te gaan

Je werkt in een inspirerende omgeving, waarin je wordt omringd door onderzoekers en studenten die werken aan baanbrekende technologieën en innovaties. Je wordt onderdeel van een team van vier PA professionals binnen het Innovation & Impact Centre die samen TU Delft Public Affairs team vormen. Een team in opbouw, waar centraal staat dat we open communiceren, van elkaar willen leren en elkaar scherp houden. Gedreven en met plezier zetten we ons in om TU Delft ‘thought leader’ te laten zijn om zo de missie van de TU delft, maatschappelijke impact hebben, te realiseren. Je hebt dan ook aantoonbaar affiniteit met een of meer strategische thema’s van de TU Delft : Digitalisering & Artificial Intelligence, Klimaat & Energie, Health, Mobiliteit en Stedenbouw.

Als manager Public Affairs ben je onderdeel van het Innovation & Impact Centre (I&IC). Het I&IC ondersteunt bij het opzetten van samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen om gezamenlijk aan maatschappelijke vraagstukken te werken en kennis door te geven aan de maatschappij. Het I&IC biedt praktische ondersteuning en advies aan TU Delft onderzoekers, maar geeft ook adviezen en ondersteuning aan het College van Bestuur. Het I&IC bestaat uit afdelingen op het gebied van onderzoek financiering NL en EU, IP, Public Affairs, Corporate Innovation, Campus-ontwikkeling en Beheer grootschalige projecten. In deze functie heb je een zelfstandige en flexibele rol, werk je samen in project teams met diverse collega’s en is de werk-privébalans goed.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante, academische achtergrond.
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring in Public Affairs en bent toe aan een 2e/3e carrièrestap.
  • Je bent out-going, initiatiefrijk en werkt gestructureerd.
  • Je kunt goed luisteren, weet hoe je een netwerk bouwt en onderhoudt binnen en buiten de TU Delft en komt met creatieve ideeën.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.974,- en een maximum van €5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Innovation & Impact Centre

Je treedt in dienst bij het Innovation & Impact Centre (I&IC) dat verantwoordelijk is voor valorisatie - naast onderwijs en onderzoek de derde kerntaak van de universiteit. Wij zetten ons in om de kennis en technologie die we bij de TU Delft ontwikkelen ten goede te laten komen aan de maatschappij. Het werk bij I&IC is divers en varieert van advisering op het gebied van onderzoeksfinanciering tot het opzetten van grote publiek-private samenwerkingsverbanden. Ook houden we ons bezig met de ontwikkeling van de TU Delft Campus als innovatie-ecosysteem. We stimuleren ondernemerschap, (inter)nationale samenwerking en strategische planvorming op het gebied van innovatie.
Afhankelijk van je profiel kom je werken op het gebied van onderzoeksfinanciering (zowel NL als EU), intellectueel eigendom, public affairs, corporate innovations, campusontwikkeling, projecten of innovation affairs. Het I&IC is gevestigd midden op de TU Delft Campus, het bruisende innovatie-ecosysteem dat naast de universiteit bijna 300 bedrijven, kennisinstellingen, fieldlabs, (pre-)incubators, restaurants en cafés huisvest. Een inspirerende plek waar je je dagelijks omringt met studenten, onderzoekers, ondernemers en andere innovatieve geesten; allemaal gedreven door dezelfde missie: impact for a better society.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €3974—€5439 per maand
  • Universitair
  • TUD03937

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you