Beleidsmedewerker Internationalisering en Life Sciences (0,8 fte)

Beleidsmedewerker Internationalisering en Life Sciences (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 5 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je een bijdrage leveren aan ons internationaliseringsbeleid? En heb jij affiniteit met Life Sciences? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Als junior beleidsmedewerker denk je mee over het internationaliseringsbeleid van de faculteit Bètawetenschappen en zorg je voor ondersteuning bij projecten en activiteiten die hieruit voortvloeien. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten die zorgen voor een warm welkom en onboarding van internationale studenten en staf, de coördinatie van een studiebeurs waarmee we meer diversiteit in onze internationale studenten willen aantrekken, en activiteiten rondom belangrijke thema’s zoals Taalbeleid.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijsbeleid binnen de Graduate School of Life Sciences (GSLS). Samen met je collega’s van het GSLS-beleidsteam draag je bij aan het soepel laten verlopen van administratieve processen. Je hebt veel contact met de diverse GSLS-doelgroepen en bent daardoor in staat om trends en knelpunten te signaleren. Je denkt proactief mee aan het oplossen van deze knelpunten en daarnaast krijg je volop ruimte om eigen initiatieven uit te werken.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Word je enthousiast van deze functie en lijkt het je leuk om uitdagende vraagstukken proactief en zelfstandig aan te pakken? Verder neem je het volgende mee:

  • Je beschikt over een hbo-/wo- denk- en werkniveau.
  • Je hebt affiniteit met internationalisering en Life Sciences.
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en in een vergelijkbare werkomgeving is een pre.
  • Je schept plezier in het coördineren en plannen van processen en kan daadkrachtig toewerken naar deadlines.
  • Je bent een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • In je werk en in je relatie tot je teamleden vind je vertrouwen, kwaliteit, van elkaar leren, betrokkenheid en prettig samenwerken belangrijk.
  • je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid (mondeling en schriftelijk), zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een positie voor 1 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een voltijd brutosalaris minimaal  € 3098,- tot € 4257,- schaal 9;
  • 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.


Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden, sport en een uitstekende pensioenregeling. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Sharing science, shaping tomorrow. Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. Om een indruk te krijgen van onze universiteit kun je de Utrecht University Campus Tour bekijken.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs.
We streven ernaar om onze ambities op het gebied van gelijkheid en diversiteit in al onze activiteiten te verankeren. Hiermee willen we een inclusieve, gastvrije en inspirerende plek bieden om te werken en te studeren, ongeacht leeftijd, handicap, transidentiteit of -geschiedenis, burgerlijke staat, zwangerschap en moederschap, ras, religie, geslacht of seksuele geaardheid. Meer weten over ons? Bekijk dan de video Working at the Faculty of Science

De afdeling onderwijsbeleid bij de faculteit Bètawetenschappen heeft drie teams op Schoolniveau die de opleidingsdirecteuren van de Schools ondersteunen: de Undergraduate School, de Graduate School of Natural Sciences, de School of Pharmacy en de Graduate School of Life Sciences.
Deze teams zetten zich zowel zichtbaar als achter de schermen in voor een zo goed mogelijke ondersteuning van studenten, docenten, opleidingsdirecteuren, programmaleiders en -coördinatoren en diverse commissies en schoolbrede structuren binnen het onderwijs. De afdeling werkt hierin nauw samen met de afdelingen Onderwijs- en Studentzaken, Communicatie en ICT. 

De Graduate School of Life Sciences (GSLS) is een interfacultaire School van de faculteiten Geneeskunde, Diergeneeskunde en Bèta. De GSLS organiseert alle master- en PhD-programma’s van de Universiteit Utrecht gericht op Life Sciences. Het GSLS bèta-beleidsteam bestaat uit 5 enthousiaste collega’s en de sfeer is informeel. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Voor het internationale deel werk je nauw samen met de beleidsadviseur internationalisering en de medewerker van het Science International Office.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • 30—32 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 1210288

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you