Senior managementassistent NRO

Senior managementassistent NRO

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 4 jun Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor de wetenschap? Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan de versterking van het wetenschappelijk onderzoek en de impact daarvan op de maatschappij? NWO is dé nationale wetenschapsfinancier en vervult als verbinder een brugfunctie tussen onderzoek en samenleving. Als managementassistent heb je een belangrijke rol binnen de afdeling Kennisbenutting & Communicatie. Je bent de rechterhand van de teamleider en bent een echte spin in het web. Kortom, een divers takenpakket. Geen dag is hetzelfde.

In de praktijk betekent het dat je:
  • ondersteuning en agendabeheer van een hoofd/teamleider en waar nodig andere collega's
  • functioneel aansturen van team-assistenten
  • coördineren van (team)bijeenkomsten, zoals samenstellen van agenda, benodigde stukken selecteren, verzamelen en verspreiden
  • zelfstandig en professioneel afhandelen van complexere interne en externe vragen en verzoeken telefonisch en/of per e-mail
  • controleren van facturen deze verder behandelen in het financiële systeem
  • verzamelen, verwerken en analyseren van de "team" bedrijfsvoering gegevens, zoals budgetten, en hierover rapporteren
  • het optimaliseren van administratieve en secretariële processen inhoudelijk ondersteunen bij opstellen van facturen, offertes en dienstverleningsovereenkomsten en het bewaken van de kwaliteit hiervan

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

  • mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • ruime werkervaring in een soortgelijke functie
  • uitstekende beheersing van Nederlands en goede beheersing van Engels (mondeling en schriftelijk)
  • kennis van Microsoft Office en Adobe Acrobat en affiniteit met werken met ict-systemen
  • ervaring met aansturen van collega's
  • goed kunnen plannen, overzicht houden in hectische omstandigheden en werk van hoge kwaliteit kunnen leveren
  • prioriteiten kunnen stellen en makkelijk kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden
Verder ben je resultaatgericht, communicatief vaardig, professioneel, betrokken, betrouwbaar, servicegericht, nauwkeurig, flexibel, proactief, doortastend en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoeksinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 2.515 en € 3.409 bruto per maand (schaal 7, CAO Onderzoeksinstellingen). Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een zeer ruime verlofregeling.

Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is NWO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, korting op de aanvullende ziektekostenverzekering en ruime opleidingsmogelijkheden. We werken hybride (deels op kantoor en deels thuis), bieden een vergoeding voor het thuiswerken en bieden we je een NS business kaart voor het reizen met het openbaar vervoer en stellen een laptop en mobiele telefoon van NWO beschikbaar.

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks één miljard euro in onderzoek. Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact -oftewel het succes van NWO - valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Afdeling

Het NRO ontwikkelt in samenwerking met andere partijen een landelijk kennisknooppunt voor de verbinding van onderwijsonderzoek met de onderwijspraktijk en het onderwijsbeleid. Dit kennisknooppunt maakt kennis uit onderwijsonderzoek vindbaar en toegankelijk en verbindt belangrijke onderdelen van de kennisinfrastructuur op het gebied van onderwijs. Op Onderwijskennis.nl bundelt het NRO kennis uit onderzoek over relevante onderwijsthema's. Door middel van het kennisknooppunt draagt het NRO bij aan gebruik van kennis uit onderzoek, voor verbetering en vernieuwing van het onderwijs. In de komende jaren zal het kennisknooppunt gefaseerd verder groeien.

We werken in dit team met enthousiaste en gedreven collega's met diverse achtergronden in gender, cultuur en leeftijd. Jij komt te werken in een van de teams binnen het NRO Kennisbenutting en Communicatie. Door de invoering van het model hybride werken kun je ook een deel van je tijd vanuit huis werken. We hebben een open en informele sfeer, zijn ambitieus, kwaliteitsgedreven en voelen ons verbonden met ons werk.

Het NRO wordt op administratief, secretarieel en organisatorisch vlak ondersteund door het Team Programma- en Managementassistentie (PMA) van SGW. Team PMA bestaat uit ongeveer veertig assistenten, waarvan er veertien hoofdzakelijk voor het NRO werken. We zijn er trots op dat we een divers team zijn met verschillende culturen en achtergronden en we vinden het belangrijk om op een prettige en professionele manier samen te werken. We houden ervan om resultaten te boeken, maar er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—38 uur per week
  • €2515—€3409 per maand
  • HBO
  • 4239

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2526HZ, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you