Junior Journalist

Junior Journalist

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 30 mei Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Observant zoekt een junior-journalist die zijn journalistieke vaardigheden graag verder wil ontwikkelen.
Wij hebben een tijdelijke baan van 0,8 fte voor de periode van 11 maanden (augustus 2023 tot met juni 2024).

Functieomschrijving

Observant is de redactioneel onafhankelijke krant/website van de Universiteit Maastricht. Naast een tweetalige site die dagelijks ververst wordt, maakt de redactie ook een papieren krant. De redactie bestaat uit een vaste staf van zes mensen en een wisselend aantal (student-) freelancers.

Het gaat om een tijdelijke functie van een jaar (0,8 fte, schaal 8) waarin een net afgestudeerde de kans krijgt om onder professionele begeleiding zijn journalistieke vaardigheden verder uit te bouwen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Ter versterking van de redactie zijn wij op zoek naar een pas afgestudeerde bachelor of master met aantoonbare interesse voor de journalistiek, de universitaire én studentenwereld. Verder is een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (spreken en schrijven) een vereiste, net als doorzettingsvermogen, enthousiasme en zelfstandigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een baan van vier dagen per week in een tijdelijk dienstverband van 11 maanden.

Het brutomaandsalaris bedraagt minimaal € 2.818,- bruto per maand (start schaal 8) en maximaal € 3.764,- bruto per maand (bij fulltime dienstverband). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 30.4 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • Universitair
  • AT2023.212

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you