Projectleider Onderwijsontwikkeling

Projectleider Onderwijsontwikkeling

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 11 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd je ervan vaart te brengen in innovatieve projecten? Bewandel je graag nieuwe paden om tot resultaten te komen? En beweeg je graag in een dynamische omgeving? Dan is dit de baan voor jou!

Functieomschrijving

Als projectleider werk je aan projecten rondom het versterken van het Artificial Intelligence onderwijs van de TU Delft. Je speelt hierin een ondersteunende rol, en zult ook je eigen verantwoordelijkheid moeten nemen. Je werkt samen met twee collega projectleiders aan lopende projecten. Denk hierbij aan de ontwikkeling van keuzevakken waar AI toegepast wordt in een domein met vaak maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid en gezondheid, aan een programma om niet-AI-specialisten te helpen aan studenten te doceren hoe AI binnen hun vakgebied gebruikt kan worden, of aan het stimuleren van het delen van onderwijsmateriaal. Het zijn projecten waarvoor de weg open ligt. En waar de TU Delft met een verdubbeling van het budget voor onderwijs en onderzoek in AI, Data en Digitalisatie naar € 70 miljoen belang aan hecht. Samen met je collega’s in het AI Initiative onderwijsteam werk je aan deze universiteitsbrede projecten die bij meerdere faculteiten worden uitgevoerd. Ook zul je regelmatig samenwerking met partners in de regio, zoals Erasmus Universiteit Rotterdam.

In deze rol van projectleider zorg je voor slagkracht, bereid je stukken voor, organiseer je pilottrajecten en afstemming via focusgroepen, begeleid je de staf bij het uitvoeren van de projecten en sta je in direct contact met studentassistenten die aan deze projecten werken. Kortom, je komt te werken op een plek waar je een breed scala aan activiteiten oppakt en jouw praktisch projectleiderschap de zaken in beweging zet. Is de wereld van AI nieuw voor je? Geen probleem. Je kunt steunen op je collega projectleiders en je kunt rekenen op de input van docenten en staf van AI-labs en -groepen, die experts zijn in het vakgebied. Jij hebt een vlotte pen en analytische blik. Zo inventariseer je samen met directe collega’s wie de kennis voor een project in huis heeft, welke stakeholders geïnformeerd moeten worden en wat het beoogde resultaat is.

Je leert de universiteit op een praktische manier kennen via het netwerk dat je opbouwt onder docenten en onderwijsondersteuning. Tijdens alle projecten heb je veel contact met onderwijsadviseurs, academische staf en andere onderwijsinstellingen in de regio. De afdeling waar je komt te werken? Bij het TU Delft AI Initiative heerst een echte can-do-mentaliteit en is er voldoende steun om je weg te kunnen vinden. Ook krijg je alle ruimte om zaken zelfstandig op te pakken. En wat daaraan zo leuk is: je ziet direct het effect van jouw werk. Jij maakt het namelijk mogelijk dat studenten AI-gerelateerd onderwijs kunnen volgen. En zo onmisbare technologische oplossingen voor onze samenleving bedenken én maken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt een opleiding afgerond op hbo+- of wo-niveau.
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt eerste ervaringen met onderwijsprocessen en de rol van stakeholders hierbij, en wilt je hier graag verder in verdiepen.
  • Je heb een vlotte pen, je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
  • Je neemt initiatief, bent sensitief en resultaatgericht, en hebt een scherp oog voor project- en procesmanagement.
  • Je vindt het ongebaande pad leuk en haalt er energie uit om je weg te vinden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris van schaal 9 of 10 (€ 3.098,- - 4.670,- bruto per maand) volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) verenigt drie wetenschappelijke disciplines. Samen versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we allemaal in ons dagelijks leven gebruiken. Technologie zoals het elektriciteitsnet, dat duurzaam en toekomstbestendig wordt gemaakt door onze faculteit. Tegelijkertijd ontwikkelen wij de chips en sensoren van de toekomst en leggen wij de basis voor de softwaretechnologieën die op deze nieuwe generatie apparatuur gaan draaien – waaronder natuurlijk AI. Ondertussen verleggen wij de grenzen van de toegepaste wiskunde, bijvoorbeeld door ziekteprocessen in kaart te brengen met informatie over individuele cellen en door met wiskunde gigantische aswolken na een vulkaanuitbarsting te simuleren. Met andere woorden: op de faculteit is volop ruimte voor baanbrekend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende laboratoria en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren meer dan 1000 medewerkers en 4000 studenten in deze innovatieve omgeving.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • HBO+
  • TUD03892

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you