Teamleider Functioneel Beheer (0,8 - 1,0 FTE)

Teamleider Functioneel Beheer (0,8 - 1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 28 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een teamleider die met visie, energie en doortastendheid werkt aan (nieuwe) systemen en aan de professionaliteit van het team.

De afdeling Functioneel Beheer van het Expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken (SOZ/SEA) zoekt een:

Te...

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
In zeven faculteiten met 130 opleidingen verzorgen de 2.000 wetenschappelijk medewerkers van de historische Universiteit Leiden het onderwijs voor 34.000 studenten van 112 nationaliteiten. Daarbij worden ze geholpen door duizenden niet-wetenschappelijke collega's: van gebouwbeheer en catering tot studieadvies. En door ICT! Op het gebied van inschrijving, uitwisseling, logistiek, planning en ondersteuning benutten we de mogelijkheden van (nieuwe) technologie. Met een agile mindset en als pijlers uniformiteit en innovatie. Als teamleider functioneel beheer ben je verantwoordelijk voor het team van 14 medewerkers die werken aan systemen voor onderwijslogistiek en studievoortgang (O&S). Van gestroomlijnde processen, betrouwbare systemen en efficiënte informatiestromen tot het studentenportaal (inclusief app). Rekening houdend met internationalisering, flexibilisering en de altijd doorgaande technische vernieuwingen, draag je onze visie uit, geef je richting en help je met veel energie onze innovatie vooruit. Je hebt veel aandacht voor het werkplezier en de ontwikkeling van de 14 zelfredzame professionals van jouw team. Ontzorgen van studenten en medewerkers, mensen op één lijn zetten, jouw bijdrage leveren aan de toekomst van onze ICT en staan voor je team: zo oefen jij jouw invloed uit.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wie ben jij?
O&S bevindt zich in het hart van onze onderwijsprocessen, wat betekent dat je met veel verschillende belangen en betrokkenen te maken krijgt, zowel binnen de universiteit (faculteiten) als daarbuiten (andere universiteiten, leveranciers). Daar ga je sensitief, maar doelgericht en doortastend mee om, altijd gericht op het beste resultaat. Je houdt van structuur aanbrengen, verbindingen leggen, keuzes maken en knopen doorhakken, terwijl je je hoofd koel houdt in onze drukke en veeleisende omgeving. Je medewerkers kunnen altijd op jouw aandacht en constructieve inbreng rekenen. Successen? Die vieren jullie samen!

In elk geval:
  • beschik je over minimaal een hbo werk- en denkniveau;
  • heb je ervaring met (en plezier in) het aansturen, motiveren, inspireren en ontwikkelen van medewerkers;
  • ben je helemaal op je plaats in onze logistiek complexe wereld van businessprocessen en functioneel beheer en met eigenzinnige stakeholders;
  • is je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal prima (Engels op minstens B2-niveau).

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Een functie in een organisatie die midden in de dynamiek van veranderingen staat, bij een team dat met veel onderwerpen nog in de uitdenkfase zit. Daardoor sta je aan de voorkant van verschillende projecten: de harmonisatie van de registratie en opleidingsinformatie, de doorontwikkeling van het studentenportaal of een nieuw roostersysteem. Samen met jouw team ga je voor de beste oplossingen! Investeren in mensen is voor ons een tweede natuur. Dat doe jij in je medewerkers en wij in jou.

Waar jij in elk geval op kunt rekenen:
  • een salaris van minimaal €3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime aanstelling;
  • een tijdelijke aanstelling die we na een jaar graag omzetten in een vast dienstverband;
  • een baan voor 32 tot 38 uur per week;
  • een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantietoeslag;
  • opleidingsfaciliteiten van hoge kwaliteit;
  • diverse verlofmogelijkheden;
  • de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden flexibel in te zetten via een keuzemodel;
  • de optie om gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor te werken (hybride).
Meer informatie over de Universiteit Leiden kun je vinden op: https://www.universiteitleiden.nl.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. Natuurlijk vergoeden we de kosten hiervoor. Een uitgebreide beschrijving van de VOG kun je hier vinden.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Specificaties

  • IT
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • 13710

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Leiden, LEIDEN, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you